antonina.detector.media
10.08.2016 16:47
Стали известны причины развода ведущей «1+1»
Стали известны причины развода ведущей «1+1»
Марина Леончук рассказала о том, почему рассталась с мужем

Как рассказала ведущая «Сніданку з 1+1» в интервью журналу VIVA, причиной расставания с мужем после 14 лет брака стало ее недостаточное внимание к супругу:

«Незважаючи на чоловікову підтримку, я лише тепер розумію, що в якусь мить зосередилась лише на собі, а йому також хотілося самореалізації.  Моя неуважність пригнічувала Діму. Його кар’єра протікала досить спокійно і стабільно, і, як мені здається, саме наші різні графіки почали віддаляти нас. Не тому що я працюю на телебаченні, а тому що в нього зовсім не виходить щось змінювати у своїй роботі.

Розлучення - це жорна, через які пройти дуже складно. Я зовсім не прибічниця розлучень. Навпаки, мої рідні й друзі знають мене як людину, котра категорично проти знищення сім'ї. Але тільки в тому разі, коли вона є і її справді варто зберігати. Втім, так буває, що «спільним» життя можна назвати лише тому, що ви живете під одним дахом, і тоді розлучення звільняє тебе й твою половинку. Навіть діти зітхають з полегшенням, а життя після цього може стати більш спокійним, наповненим і повноцінним для всіх», - рассказала Леончук.

Фото: Алексей Темченко

antonina.detector.media