antonina.detector.media
25.08.2016 18:50
Ведучим «Свободи слова» може стати Карп’як, «Фактів тижня» – Гутцайт, «Інсайдера» – Панкова
Ведучим «Свободи слова» може стати Карп’як, «Фактів тижня» – Гутцайт, «Інсайдера» – Панкова
Непідтверджена інформація джерел «Детектора медіа»

За інформацією власних джерел «Детектора медіа», не підтвердженою офіційними даними, новим ведучим суспільно-політичного ток-шоу «Свобода слова» на телеканалі ICTV замість Андрія Куликова може стати ведучий телеканалу «112 Україна» Вадим Карп’як.

Ведучою інформаційно-аналітичного тижневика «Факти тижня» замість Оксани Соколової може стати ведуча новин «Факти» Оксана Гутцайт, а ведучою програми розслідувань «Інсайдер» замість Христини Суворіної може стати журналістка ТСН Юлія Панкова.

Нагадаємо, що в понеділок, 29 серпня, суспільно-політичне ток-шоу «Свобода слова» повернеться в ефір після півторамісячної відпустки, але вже без Андрія Куликова, останній ефір якого на телеканалі ICTV відбувся 11 липня. Телеканал тримає ім’я ведучого в таємниці. До виходу оновленого ток-шоу на каналі ICTV стартувала спеціальна промокампанія.

Тижневик «Факти тижня з Оксаною Соколовою» пішов у відпустку з 24 липня. В останньому випуску ведуча Оксана Соколова повідомила, що залишає проект. Вона пояснила, що займається реалізацією нової програми на ICTV. А «Факти тижня» повернуться в ефір восени з новим ведучим.

Ведуча програми «Інсайдер» Христина Суворіна звільнилася з телеканалу ICTV 7 липня.

На фото - Вадим Карп'як

Фото - сайт «112 Україна»

antonina.detector.media