antonina.detector.media
26.01.2017 11:31
Світлана Заліщук зустрілася з прем'єр-міністром Великої Британії на п'ять хвилин
Світлана Заліщук зустрілася з прем'єр-міністром Великої Британії на п'ять хвилин
Про це депутатка повідомила на своїй сторінці в фейсбуці

Під час зустрічі з прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей депутатка  попросила її продовжувати військову підтримку України:

Svitlana Zalishchuk

Сьогодні сталася маленька, але майже неймовірна дипломатична пригода. Мені вдалося зустрітися з пані прем'єр-міністром Великобританії Терезою Мей.

Коли в тебе є 5 хвилин, про що ти просиш голову уряду її величності?

  1. Продовжувати військову підтримку України. В системі координат нової гібридної геополітики вона для нас визначальна.
  2. Під час завтрашнього візиту пані Мей до США взяти на себе роль адвоката європейської безпеки та миру в Україні перед новим американським президентом. Сполучені Штати та Великобританія мають особливі двосторонні відносини, і це ставить її у вигідну позицію серед ключових політичних гравців світу у відстоюванні своїх вимог.
  3. Організувати в найближчій перспективі контакт на найвищому рівні з Україною. Тереза Мей з часів зміни уряду ще не мала зустрічей з українською владою.

Зустріч відбулася за участі й сприяння голови групи дружби з Україною у парламенті Великобританії сера Джеральда Говарда. 

Нагадаємо, Тереза Мей очолила уряд Великобританії в липні 2016 року після голосування за вихід країни з ЄС. Світлана Заліщук – колишня журналістка, членкиня журналістського руху «Стоп Цензурі!», виконавча директорка ГО «Центр Юей», після Революції гідності була обрана депутаткою Верховної Ради.

Фото: fakty.ictv.ua

antonina.detector.media