antonina.detector.media
Детектор медіа
13.05.2017 13:04
«Так і житимете в цьому тоталітарному лайні». Фейсбук на місяць заблокував Олександра Тверського
«Так і житимете в цьому тоталітарному лайні». Фейсбук на місяць заблокував Олександра Тверського
Російський журналіст, який критикує владу, постраждав через погрози від недоброзичливців

Російський вільний журналіст Олександр Тверський, відомий проукраїнською позицією та гнівними закидами в бік влади РФ, на місяць заблокований в мережі Фейсбук. Про це повідомила Ольга Миколюк – одна з друзів журналіста у Фейсбуці. Вона зазначила, що заблоковано обидва акаунта Олександра, та припустила, що це сталося через те, що раніше Тверський опублікував скріншоти листів з погрозами від недоброзичливців.

За день до цього сам Олександр Тверський зі свого запасного акаунту повідомив, що його основна сторінка заблокована на місяць, а всі його пости з реквізитами, за допомогою яких він заробляє гроші, видалено. Журналіст побажав усім, хто причетний до його блокування, всього найгіршого: «Окреме вітання тим людям, які на моїй сторінці ошиваються і доносять на мене. Бажаю вам усього найгіршого. Ви можете скільки завгодно «стукотіти» на мене, але правду не сховаєш. Ви можете перестріляти, пересаджати, вигнати всіх з Росії (а ви так і зробите), але від цього Росія не стане прекрасною, квітучою державою. Так і житимете в цьому тоталітарному лайні. І діти житимуть тут. І на вас же «стучатимуть»».

Раніше Олександр Тверський розповідав, що днями його запрошували на ефір російського Першого каналу, але він відмовився, мотивуючи це тим, що він «не сидить за одним столом з пропагандистами та злочинцями». Та після цього його прізвище не один раз лунало в ефірі програми, де чомусь розбирали його тексти.

Фото: facebook.com

antonina.detector.media