antonina.detector.media
Детектор медіа
24.05.2017 17:32
Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України
Олені Яковлевій заборонили в’їзд до України
Актриса мала сьогодні грати у виставі в Харкові

Російська актриса Олена Яковлева на три роки стала персоною нон-грата в Україні, дізналися журналісти видання «Город Х» у Східному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Сьогодні, 24 травня, Яковлева мала грати у виставі «Територія кохання» на сцені Харківського національного театру опери та балету, 25 травня вистава мала пройти в Києві. Але на кордоні виявилося, що актриса та її колеги не можуть відвідувати Україну, оскільки у 2015-2016 роках мали гастролі в окупованому Криму.

«Я не розумію, що сталося. Я просто збентежена»,зізналася журналістам актриса.

Прикордонники пояснюють, що Олені Яковлевій заборонено в’їзд в Україну саме через те, що під час гастролей до Криму актриса порушила законодавство – незаконно перетнула кордон.

«В поїзді «Москва – Харків» їхала російська актриса Олена Яковлева, – підтвердили інформацію прикордонники. – Її запросили для співбесіди, під час якої перевірялася інформація про те, чи відвідувала вона Крим. Виявилося, що вона заїжджала на Кримський півострів з території Росії, а не України. Через це їй заборонили вїзд в Україну на три роки».

Фото: kino-teatr.ru

antonina.detector.media