antonina.detector.media
Детектор медіа
02.06.2017 12:54
Ігор Посипайко зробив пропозицію Олексію Дурнєву у прямому ефірі
Ігор Посипайко зробив пропозицію Олексію Дурнєву у прямому ефірі
Ведучий НЛО TV може приєднатися до команди NewsOne

Ведучий ранкового шоу «Пробуддись» на НЛО TV Олексій Дурнєв завітав в студію програми «Хороший конец» на каналі NewsOne. Під фінал розмови ведучий Ігор Посипайко запитав, чи все Олексію подобається в них у програмі.

«В цілому все прикольно, – відповів Дурнєв. – Мені подобається, що тут все досить вільно. І я бачив, як ви готувалися. Я ненавиджу шоу, в яких все надто чітко за сценарієм. Тут відчувається, що все трохи не так. Музика не завжди вчасно, жарти не завжди в тему, ми декілька разів сказали слово «педик»… Чесно, мені подобається!».

З’ясувалося, що Посипайко питався про враження Дурнєва не просто так. У прямому ефірі він зробив Олексію «пропозицію, від якої неможливо відмовитись».

«Я перед стартом шоу порахував, що якщо працювати кожного дня, окрім вихідних, то це 20 іднів на місяць, – зізнався Посипайко. – І я трохи злякався від того, на що я повівся та підписався. І тепер дещо хаотично шукаю людей, які готові були б зайняти моє місце та розділити зі мною декілька ефірів. Чи готовий ти?»

Спочатку запитавши, з ким для цього треба спати, Олексій Дурнєв на пропозицію начебто погодився. Тож, швидше за все, незабаром його можна буде побачити в ефірі NewsOne в якості ведучого шоу «Хороший конец».

Фото: прес-служба NewsOne

antonina.detector.media