antonina.detector.media
Детектор медіа
15.06.2017 14:50
Учениці Школи леді влаштували імпровізовані Курси пацанок
Учениці Школи леді влаштували імпровізовані Курси пацанок
Учасниці другого сезону «Від пацанки до панянки» навчили «гарним манерам» журналістку «Абзацу!»

Другий сезон проекту «Від пацанки до панянки» на Новому каналі вже завершився. Його переможницею стала Аня Саванець. Та прихильники шоу все ще хвилюються: чи справді учасниці реаліті змінили своє життя, та чи не повернулися до старих звичок. Журналістка програми «Абзац!» Аліна Мисечко вирішила перевірити, як живуть «пацанки» по завершенні проекту.

«Я поїхала у гості до дівчат, аби перевірити, чи не взялися вони за старе, – розповідає журналістка. – Хотіла переконатися, що пацанки припинили вживати нецензурні слова, позбулися шкідливих звичок і, нарешті, навчилися добрих манер. А також дізнатися, чи змінили вони роботу та чи налагодили особисте життя».

На таку «перевірку» погодилися всі учасниці проекту. Більше того – дівчата взялися за перевиховання журналістки «Абзацу!»

«Саша «Чубрик» навчила мене, як зачісувати чуб і цямкати, Віолетта «Покахонтас» – сидіти на кортанах, Іра «Синька» – нижнього брейку, Таня «Халк» – плюватися, а Шер-Марина – кидатися виделкою», – зізнається Аліна Мисечко.

Фото: прес-служба Нового каналу

antonina.detector.media