antonina.detector.media
Детектор медіа
04.07.2017 13:28
Тренерка шоу «Голос.Діти» змінила імідж та здивувала глибоким декольте
Тренерка шоу «Голос.Діти» змінила імідж та здивувала глибоким декольте
Наталія Могилевська продемонструвала нову зачіску на «сліпих прослуховуваннях»

На каналі «1+1» вже розпочали зйомки «сліпих прослуховувань» четвертого сезону проекту «Голос.Діти». Як вже повідомлялося, цього разу в тренерських кріслах опинилися MONATIK, гурт «Время и Стекло» та Наталія Могилевська. Остання здивувала прихильників новим іміджем – співачка помітно схудла та змінила зачіску: з довгого волосся на каре.

Також тренер «Голосу.Діти» для зйомок «сліпих прослуховувань» обрала білосніжну сукню-кейп довжини міді, прикрашену яскравою вишивкою з бісеру, з глибоким декольте від головного стиліста телеканалу «1+1» Ольги Слонь.

 «Новий стиль – це не просто вдала робота стилістів. Це відображення мого нового «я», – розповіла Могилевська. – Я багато працюю над собою і якостями свого характеру. Сьогодні Наталя Могилевська абсолютно не та, що була ще два роки тому: я стала мудрішою і більш м’якою. Крім того, я відкрила свою школу юних талантів «Talant school», тому багато спілкуюся з дітьми – безпосередніми і «живим» колегами. Звичайно ж, ці внутрішні зміни вплинули і на мій зовнішній вигляд. Мені хочеться творити, експериментувати, шукати нове не тільки в музиці, а й в стилі. Наприклад, зараз я, прихильниця довгих локонів, обираю сміливе каре – це результат мого внутрішнього вогню. А на сукні у мене така ж весна, як і всередині».

Фото: прес-служба «1+1»

 

antonina.detector.media