antonina.detector.media
Детектор медіа
25.07.2017 12:29
Екс-«холостяк» Дмитро Черкасов соромиться досвіду роботи на подіумі з оголеним торсом
Екс-«холостяк» Дмитро Черкасов соромиться досвіду роботи на подіумі з оголеним торсом
Спортсмен зашарівся під час інтерв’ю Катерині Осадчій

Головний герой сьомого сезону шоу «Холостяк» на СТБ Дмитро Черкасов під час інтерв’ю для програми «Світське життя» відмовився розповісти Катерині Осадчій деталі свого досвіду роботи на подіумі в якості моделі.

«Мене якось знайшли у соцмережах і запропонували попрацювати, – почав відповідати Черкасов на запитання щодо модельної роботи. – Я подумав: «Чом би й ні?» Це новий досвід, нагода розширити кругозір. Мені подобається спілкуватися з творчими людьми, мої друзі майже всі творчі люди».

Але потім, коли Осадча почала уточнювати, що на згаданому Дмитром показі він ходив з оголеним торсом, екс-«холостяк» чомусь засоромився.

«Не хочу конкретизувати», – відповів Черкасов на уточнюючі запитання. А на репліку щодо оголеності скромно відзначив, що був «не те, щоб оголеним, але під піджаком в мене нічого не було».

На зауваження телеведучої щодо того, що глядачі «Холостяка» бачили в його виконанні набагато більше всього такого, Дмитро відповів, що ніколи не перетинає червоної смужки, ані на роботі, ані в житті.

Фото: скріншот з відео

antonina.detector.media