antonina.detector.media
Детектор медіа
01.08.2017 14:00
Коли розпочнуться «Танці з зірками» (ДОПОВНЕНО)
Коли розпочнуться «Танці з зірками» (ДОПОВНЕНО)
На «1+1» оголосили дату повернення шоу в ефір, та челендж серед учасників продовжується

Сьогодні на «1+1» оголосили дату прем’єри відродженого шоу «Танці з зірками». Так перший випуск оновленого танцювального шоу глядачі побачать 27 серпня, у неділю. І в першому ж ефірі на прихильників проекту чекають десять танцювальних номерів від зіркових учасників в парах з професійними танцівниками.

Нагадаємо, що свою участь в проекті та бажання в ньому танцювати вже підтвердили Дмитро Комаров, Наталя ХолоденкоОлександр Скічко, Надя ДорофеєваАхтем Сеітаблаєв та Камалія. Також відомо, що в якості ведучого проекту виступатиме Юрій Горбунов. Вже обізвалися два судді шоу: Monatik та Катерина Кухар. А от роль Наталії Могилевської та Влада Ями, які також підтвердили участь в проекті, поки залишається таємницею.

Але #танціззіркамиchallenge, за допомогою якого учасники шоу підтверджують свою участь, продовжується. І наразі прихильники «Танців з зірками» чекають на відповідь від Олі Полякової.

Нагадаємо, наприкінці червня телеканал «1+1» оголосив про повернення в ефір розважального проекту «Танці з зірками», прем'єра якого відбулася в Україні 11 років тому. З 2006 року три сезони шоу за цим британським форматом виходили на «1+1».

Улітку 2010 року директор телеканалу СТБ Володимир Бородянський повідомив про купівлю телеканалом прав на локалізацію формату BBC для України. Прем'єра шоу на СТБ відбулася 26 лютого 2011 року. На СТБ «Танці з зірками» протримались один сезон, після чого проект закрили.

Фото: прес-служба «1+1»

antonina.detector.media