antonina.detector.media
Детектор медіа
«Детектор медіа»
03.08.2017 15:10
Людмила Добровольська переходить на канал «Україна» – джерела
Людмила Добровольська переходить на канал «Україна» – джерела
З власних джерел «Детектору медіа» стало відомо, що Людмила Добровольська приєднується до команди інформаційної служби «Сьогодні» телеканалу «Україна». Очікується, що канал «Україна» оголосить про це в понеділок, 7 серпня.

На яку посаду Людмила Добровольська приходить на «Україну», «Детектору медіа» невідомо. За чутками, це буде керівна посада. Водночас джерела «Детектора медіа» на «Україні» зауважують, що керівниками інформаційної служби залишаться Олексій Мустафін (генеральний продюсер інформаційного мовлення) і Юрій Сугак (головний редактор).

«Детектор медіа» очікує на коментар телеканалу «Україна».

Раніше Людмила Добровольська працювала керівником департаменту інформаційного мовлення та інформаційно-аналітичних програм телеканалу ZIK. Вона обіймала цю посаду з літа 2016-го по березень 2017-го. Вона пояснила своє звільнення тим, що погляди на подальший розвиток телеканалу «дещо відрізняються» від планів нової команди (на той момент на ZIK прийшли новий генеральний продюсер Гайгисиз Гелдієв, який нині вже теж залишив канал, і креативна продюсерка Наталія Влащенко). Замість Людмили Добровольської інформаційний департамент ZIK очолила колишня ведуча «112 Україна» Роксана Руно.

За чутками, Людмила Добровольська могла приєднатися до команди Прямого каналу, який запускається на базі переформатованого каналу Tonis. Але сама вона нещодавно це спростувала.

У минулому Людмила Добровольська була ведучою ТСН на «1+1», інформаційного тижневика на каналі «Сіті», інтелект-шоу на ТРК «Україна», радіостанції «Голос столиці», новин на каналі UBR. Є лауреаткою двох премій «Телетріумф» – у номінаціях «Ведуча інформаційних програм» і «Ведуча телепрограм будь-якого формату».

Фото: Facebook

antonina.detector.media