antonina.detector.media
Детектор медіа
31.08.2017 13:15
Оля Полякова довела до сліз Арсена Мірзояна та Євгена Кошового восковими смужками
Оля Полякова довела до сліз Арсена Мірзояна та Євгена Кошового восковими смужками
Сьогодні на Новому каналі – прем’єра шоу «Зоряні яйця»

Співачка Оля Полякова тепер ще й повноправна телеведуча – сьогодні на Новому каналі стартує нове розважальне  шоу «Зоряні яйця», яке вона веде. У проекті змагаються команди суперників-протилежностей: блондинки проти брюнеток, поп-музиканти проти рок-зірок, корінні кияни проти приїжджих. Усього за програму – сім раундів. У першому ж випуску творці шоу зіштовхнули лобами чоловіків та жінок: Настя «MamaRika» проти Сергія Середи, Ксенія проти Євгена Кошового, Тоня Матвієнко проти Арсена Мірзояна.

Один з конкурсів, як розповіли нам по секрету, називається «Pokerface». В ньому Оля Полякова запропонувала перевірити, хто краще знає своїх обранців – чоловіки чи дружини. Перших перевдягли у халати, положили на кушетки і приклеїли на ноги смужки для депіляції. По черзі ведуча «Зоряних яєць» мала підходити і зривати їх.

«Вам потрібно за мімікою, за розширеними зіницями, за крапелькам поту на чолі, за тріснутими судинам в очах відгадати, у кого смужка справжня, а в кого – ні», – пояснила правила зірковим дружинам Оля Полякова.

Як лишень чоловіки не намагались переконати своїх коханих… Сергій Середа обурювався, а Євген Кошовий та Арсен Мірзоян навіть… заплакали.

Про те, чим закінчився цей раунд нам не розповіли, тож таки доведеться дивитися прем’єрний випуск.

Фото: прес-служба Нового каналу

 

antonina.detector.media