antonina.detector.media
Детектор медіа
06.09.2017 16:30
Костянтин Стогній став дідусем
Костянтин Стогній став дідусем
Старша дочка телеведучого народила дівчинку

В сім’ї ведучого «Надзвичайних новин» на ICTV Костянтина Стогнія – поповнення. Його старша дочка народила дівчинку, яку, до речі, назвали Катериною, як молодшу доньку телеведучого.

«Коли моя Катя дізналася, що стала тіткою, сказала: «Слухай, таке популярне ім'я. Я думала, що буду одна, а тепер у мене і двоюрідна сестричка Катя, і племінниця. Папа, а ти можеш попросити всіх родичів, щоб вони більше не називали Катямі? Нехай вже ми втрьох залишимося», – розповів про реакцію новоспеченої тітоньки Каті ведучий.

Також Костянтин Стогній поділився і власними враженнями, адже тепер він – дідусь.

«Я потримав на руках, подивився – підборіддя моє. Мене це влаштувало, – хвалиться Стогній онучкою. – Коли народилася внучка, я був у відрядженні, побачив її тільки через тиждень. Поки не брав її на руки, розмірковував філософськи – ну, внучка народилася, добре, продовження роду. Все-таки у мене є діти, я виконав свою місію на землі. А коли взяв її в руки і вона закричала, всі ці всесвітні місії відразу відійшли на другий план. Я почав думати про те, як дитину оберігати, захищати. Тепер зовсім по-іншому все сприймається».

Фото: прес-служба ICTV

antonina.detector.media