antonina.detector.media
Детектор медіа
21.09.2017 11:57
З життя пішла тьотя Катя з дитячої програми «Катрусин кінозал»
З життя пішла тьотя Катя з дитячої програми «Катрусин кінозал»
Про смерть Катерини Лозовенко повідомила її сусідка

Сьогодні стало відомо, що з життя пішла знаменита ведуча програми 70-80 рр. «Катрусин кінозал» на УТ-1 Катерина Лозовенко. Сумну новину повідомила її сусідка Ольга Байвидович на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Сегодня умерла тетя Катя, Екатерина Семеновна, ведущая программы «Катрусин кинозал», – написала вона. – Мы жили с ней в одном доме. Когда встречались в лифте, она всегда улыбалась и спрашивала: «Олечка, как дела?» Не могу сдержать слез».

Катерина Лозовенко свого часу закінчила акторський факультет Київського театрального інституту, після цього стала режисером дитячої редакції на УТ-1. У 70-х роках приєдналася до команди ведучих «На добранiч, дiти», взявши у помічниці ляльку Катрусю.  Пізніше цей дует випустили в окрему програму – «Катрусин кінозал», яка успішно йшла в ефірі протягом 15 років.

Одного разу Катерина просто не знайшла в редакції ляльки. Тоді зрозуміла, що програму закривають. Півроку Лозовенко не могла знайти роботу. Тільки потім телеведучій запропонували перейти в редакцію програм на Київ та область.

Фото: gazeta.ua

antonina.detector.media