antonina.detector.media
Детектор медіа
15.11.2017 16:41
В наступному сезоні тревел-шоу «Орел и Решка» буде новий ведучий
В наступному сезоні тревел-шоу «Орел и Решка» буде новий ведучий
Творці шоу оголосили кастинг для хлопців та дівчат

Творці проекту «Орел и Решка» оголосили кастинг на роль ведучого тревел-шоу та запрошують усіх бажаючих на перший його етап, який відбудеться 19 листопада у НСК «Олімпійський».

Вимоги до претендентів такі: кандидати мають бути артистичними, красивими, дотепними, мати водійські права та деякий стаж а також володіти розмовною англійською мовою.

«У команди є мрія – знайти людину «з народу» і зробити його або її зіркою, – розповідає виконавчий продюсер проекту Марина Гранкіна. – Уявіть, ви можете подорожувати по всьому світу, ділитися цим досвідом з іншими, при цьому ще й заробляти. Тому забудьте всі свої «я погано виглядаю в кадрі», «це не моє» і спробуйте! Раптом на цьому кастингу ви знайдете роботу мрії».

Цікаво, що деякий час тому, коли в мережі з’явилися повідомлення про те, що нинішня ведуча проекту Регіна Тодоренко його залишить, піарниця телеведучої Катерина Приміна опосередковано поставила під сумнів цей факт, обурившись тим, що ЗМІ, які дають новину про це, не перевіряють факти.

На запит від «Детектора медіа» щодо участі Тодоренко в наступному сезоні проекту Приміна відповіла: «Не розумію, до чого тут Регіна, якщо кастинги ідуть завжди! Крім Регіни в цьому шоу ще троє ведучих». Та відповіді, чи візьме телеведуча участь в наступному сезоні, не дала. 

Фото: YouTube

antonina.detector.media