antonina.detector.media
Детектор медіа
04.12.2017 13:28
Василь Вірастюк шукає водія, який збив його сина на переході
Василь Вірастюк шукає водія, який збив його сина на переході
В хлопця сталася часткова амнезія, але на разі, за словами батька, він в нормі

Відомий український стронгмен Василь Вірастюк на своїй сторінці у Фейсбуці закликає небайдужих допомогти йому в пошуку водія, який 2 грудня збив на світлофорі його сина Адама. Аварія трапилася на перехресті вул. І.Кудрі та бул. Лесі Українки, навпроти Київського військового ліцею імені Івана Богуна. На цьому місці працюють два пішохідних переходи зі світлофорами.

«Адам рухався з вулиці Івана Кудрі, переходив світлофор, що на бул. Лесі Українки, на свій зелений знак (для пішохода), – розповів про ситуацію Вірастюк. – В той момент автомобіль СІРОГО КОЛЬОРУ, попередньо TOYOTA COROLLA, не пропустивши пішохода (тобто Адама) рухається далі, збиває його, зупиняється на 2-3 секунди і тікає, щоб йому ноги-руки повідсихали!!!».

Василь Вірастюк також додає, що наразі з його сином Адамом все добре. Після ДТП в хлопця була часткова амнезія. Але наразі він пройшов обстеження за допомогою МРТ та був на огляді в нейрохірурга. Та батько хоче знайти винуватця аварії, аби «потриматися за горло» цієї людини.

 

Фото: Фейсбук

antonina.detector.media