antonina.detector.media
Детектор медіа
05.02.2018 16:57
Незвичайний учасник «Голосу країни» з батогом обрав Джамалу та засмутив Бабкіна
Незвичайний учасник «Голосу країни» з батогом обрав Джамалу та засмутив Бабкіна
Козак Сіромаха розвернув до себе усіх тренерів проекту

Вчора, 4 лютого, в ефір вийшов другий випуск етапу «вибір наосліп» проекту «Голос країни» на «1+1». Одним з учасників став Козак Сіромаха – чоловік з Дніпра, який заявив, що «козаки були, козаки є і козаки завжди будуть». На проект він прийшов, звичайно ж, при повному козацькому параді, ще й з батогом. Акомпанував собі за допомогою фізгармонії й заспівав «Засвіт встали козаченьки».

 До Козака Сіромахи розвернулися усі тренери. Та, витримавши значну паузу, ставши на одне коліно, учасник обрав команду Джамали.

«Козаки на Січі ніколи з жінками не мали справи. Але я вклоняюся жінкам – нашим матерям, нашим сестрам, нашим донькам. І зараз в них є, чму повчитися, навіть чоловікам. Тому свою гординю я прикручу. Шановно Джамало, вибачте, але вам прийдеться зі мною потягатися, як з торбиною» – заявив учасник, викликавши радість тренерки та неабияке розчарування на обличчях її колег.

Здається, Тіна Кароль таки розраховувала, що Козак з’явиться в її команді. А Сергій Бабкін якось дуже засмутився, навіть став себе вголос втішати: «Нічого, все попереду. Буде все ж, з чого вибрати, я думаю».

Фото: скріншот з відео

antonina.detector.media