antonina.detector.media
Детектор медіа
07.02.2018 10:27
«Це суцільний стрес»: Терсенова-Заводовська розповіла, чому пішла з проекту «Від пацанки до панянки»
«Це суцільний стрес»: Терсенова-Заводовська розповіла, чому пішла з проекту «Від пацанки до панянки»
Колишня директорка Школи леді зізналася, наскільки важко їй давалися зйомки

Колишня директорка так званої Школи леді реаліті «Від пацанки до панянки» на Новому каналі Тетяна Терсенова-Заводовська в інтерв’ю в рамках проекту «Хюменс» просто розсміялася, коли її запитали про стреси та нервові зриви під час зйомок.

«Я вам хочу тільки одне сказати: від першої зустрічі й до самого кінця – це один стрес! – доповнила невербальну відповідь Тетяна. – Це суцільний стрес. І сльози, і безсонні ночі… І кожен вигон це для мене як розрив серця. Тому що мені їх шкода. І я розумію, що вони – дівчата зовсім інакшого соціуму, але справа в тому, що і проблема це не тільки їхня. Це проблема соціуму, в якому вони росли. Це проблема батьків… Це дуже об’ємна проблема».

На питання, чи саме з цих причин – через стреси та важкість знімального процесу вона залишила проект, Терсенова-Заводовська відповіла ствердно, хоч і після деякої паузи.

«Ну, на 80% – так, – зізналася Терсенова-Заводовська. – Ще, коли був другий сезон, я сказала нашому керівництву, що на третій сезон я не піду. Тому що це дуже складно для мене».

Але, які причини залишилися в 20%, колишня директорка так, направду, й не відповіла. Але, як відомо, в третьому сезоні проекту «Від пацанки до панянки» в якості керівниці Школи леді постане Ольга Фреймут.

Фото: скріншот з відео

antonina.detector.media