antonina.detector.media
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
16.07.2018 18:11
Даша Астаф’єва, Олексій Дурнєв і Павло Зібров зіграють у комедії «Продюсер»
Даша Астаф’єва, Олексій Дурнєв і Павло Зібров зіграють у комедії «Продюсер»
Вихід стрічки «Продюсер» в український прокат заплановано на березень 2019 року. Дистриб’ютор – компанія Ukrainian Film Distribution (UFD).

Проект майбутнього комедійного роуд-муві «Продюсер» презентували на Літньому кіноринку в рамках 9-го Одеського кінофестивалю.

Зокрема, було названо акторський склад. Окрім співачки Даші Астаф’євої, ведучого Олексія Дурнєва та співака Павла Зіброва, ролі у фільмі також виконають співачка Мішель Андраде, телеведучий Нікіта Добринін, спортсменка Лілія Подкопаєва, комік Борис Барський, «міс Україна» Олександра Кучеренко, дизайнер Андре Тан та інші.

«У фільмі дуже гарний есклюзивний гумор від творців "Камеді клаб" і "Ліги сміху"», – розповів на презентації Борис Барський.

Як писав «Детектор медіа», за сюжетом, самовпевнений молодий кінопродюсер витратив на вечірки всі гроші, які отримав на майбутній фільм. Зйомка його стрічки починається вже завтра, а платити за неї немає чим, тож головний герой має знайти кошти.

Зйомки стрічки стартують в серпні й відбуватимуться в Києві та Київській області. Постпродакшн фільму розпочнеться в жовтні. 

Нагадаємо, режисером «Продюсера» стане кліпмейкер Сергій Вейн. Виробництвом займатиметься компанія Firework Sound. 

Фото: Vgorode

 

antonina.detector.media