antonina.detector.media
12.12.2018 16:20
У сиквелі «Свінгерів» знялися Дзідзьо й травесті-діва Монро
У сиквелі «Свінгерів» знялися Дзідзьо й травесті-діва Монро
Комедія вийде в прокат 1 березня 2019 року.

Про це стало відомо на презентації дистриб'юторської компанії «Вольга Україна», яка випустить стрічку в прокат 1 березня наступного року. Презентація відбулася під час Зимового кіноринку Одеського міжнародного кінофестивалю, який стартував у столичному кінотеатрі «Сінема сіті» сьогодні, 12 грудня.

Гостям презентації показали робочі матеріали комедії, де, зокрема, з’являється співак Дзідзьо. Він виконав у стрічці роль гуру, який допомагає головному герою повернути чоловічу силу.

У «Свінгерах-2» також знялася травесті-діва Монро. «Це мій дебют у великому кіно. Можу сказати, що мої сцени в цьому фільмі – виключно з чоловіками. Сподіваюся, після другої частини буде третя, де моя роль трохи розшириться», – розповіла вона на презентації.

У другій частині комедії «Свінгери», за сюжетом, бізнесмен Ігор втрачає чоловічу силу, його дружина Ілона готова на все, аби це виправити. Та нічого не дає результатів, чоловіка заводять лише лайки в соцмережах.

Режисером продовження «Свінгерів», як і першої частини, став Андрейс Екіс.

Герої також залишаться незмінними. В ролях: Михайло Кукуюк, Ольга Полякова, В’ячеслав Довженко, Анна Саліванчук, Олексій Вертинський, Даша Астаф’єва.

Автори сценарію -  Тарас Боровок, Дмитро Наумов. Продюсери - Андрій Ногін, Олеся Ногіна, Андрій Фесяк, Крістіанс Алхимінокс. 

Нагадаємо, комедійна стрічка «Свінгери» виробництва компаній F Films і Platforma Filma, вийшла в прокат 1 січня 2018 року і зібрала білше 22 млн грн.

antonina.detector.media