antonina.detector.media
ДУСЯ
06.04.2008 19:40
Політичний серцеїд
Політичний серцеїд
Якщо збираєтесь вразити дівчину, купіть їй чоловічі труси величезного розміру. І бажано, з імітацією чоловічих геніталій.

Якщо збираєтесь вразити дівчину, купіть їй чоловічі труси величезного розміру. І бажано, з імітацією чоловічих геніталій. Ні, це не дівочі секрети я відкриваю, а ділюся рецептом успіху від наших політків. А тепер по порядку. Завітала я якось на день народження до журналу «Параска». Це територія легалізованого абсурду в наших медіа, якщо не рахувати ТРК «Київ», звичайно. Політиків було небагато, і тільки один з них привів із собою дівчину.

Ним виявився депутат Партії Регіонів Владислав Лукянов. Памятаєте, він засвітився, видираючи у Яценюка картку для голосування. Так от, наш "Казанова" прийшов на вечірку з Мерилін Монро. Точніше, з її місцевою копією. То пусте, що вона свіженька як маргаритка, а він катастрофічно нагадує ватажка орків з «Володара перснів». Пара виглядала цілком романтично.

Дама надавала перевагу горілці. Сьорбаючи благородний напій, вона час від часу морщила лоба і старанно примружувалася. Тим часом сам Лукянов на влаштованому організаторами невеличкому аукціоні скупив усе, що міг, аби тільки підкорити серце «Мерилін».

Лоти були по 50, 70 і навіть 100 гривень, але його ніщо не спинило. Гулять так Гулять! Картинки, труси, розкладний стілець – на щастя гостей, барахла для регіонала вистачило. Ну що тут скажеш? Любов! Вітаю, Мерилін! Ще трошки, і міні-купер у тебе в кишенці!

(фото Яни Новосьолової)

 

antonina.detector.media