antonina.detector.media
Зіна Підалькіна
25.04.2008 22:03
Пінчук відкрив нам душу
Пінчук відкрив нам душу
Віктор Пінчук зібрав журналістів в PinchukArtCentre рано. О 10-й. «Ми тільки з літака, – промовив він, – і відразу на літак». І зрання став жартувати. Тематично. Привід для цього був неабиякий. Пінчук не лише просвіщає український народ в своєм

Віктор Пінчук зібрав журналістів в PinchukArtCentre рано. О 10-й.

«Ми тільки з літака, – промовив він, – і відразу на літак».

І зрання став жартувати. Тематично.

Привід для цього був неабиякий. Пінчук не лише просвіщає український народ в своєму центрі, а ще й різних митців до Києва тягне.

Наприклад, сера Пола Маккартні. А той сер також людина обдарована – не лише співати вміє та музику писати, а ще й малює трохи. У вільний від роботи час, певно. Він презентуватиме свій доробок з сорока картин, написаних власноруч. Окрім цього, мегазірка і поспівати встигне. На Майдані 14 червня.

«Давно була мрія, щоб люди зібралися і відчували єдність не політичну, а душевну», – зауважив Пінчук. До цієї лірики Віктор додав золоті слова: «Я вірю в силу великих художників, котрі, на відміну від політиків, можуть суспільству розповісти, як треба жити».

Сер Пол збирався до України в 2004 році, але привезти його завадили вибори. Сам Пінчук з Маккартні потоваришував, такі вони, наші олігархи – комунікативні.

А щодо політиків, то вони матимуть нагоду доторкнутися до Маккартні не в кулуарах, а разом із народом на концерті та відкритті. Транслюватиме подію з Майдану Новий канал.

(фото Яни Новосьолової)

antonina.detector.media