antonina.detector.media
ДУСЯ
02.05.2008 12:55
Де і як ТБешники відпочивають на свята
Де і як ТБешники  відпочивають на свята
Де можна знайти телевізійників у свята, якщо комусь цього раптом заманеться. Отже, шукайте: Богдана Кутєпова – ведучого “За вікнами” (СТБ) - можна буде знайти на Київщині. Там, звідки він родом, Бодя надихається на майбутні звершення. Ганн

Де можна знайти телевізійників у свята, якщо комусь цього раптом заманеться. Отже, шукайте:

Богдана Кутєпова – ведучого “За вікнами” (СТБ) - можна буде знайти на Київщині. Там, звідки він родом, Бодя надихається на майбутні звершення.

Ганна Безлюдна - працює (а Дуся так і знала), а на наступному тижні збирається до Франції.

Тетяна Гончарову - ведучу ТРК “ЄРА” - можна знайти у киїівських кавярнях. Тендітна краcуня Таня не омине і свій новий магазинчик «Тошошоп».

Ганну Безулик ведучу ток-шоу «Я так думаю» (1+1) -можна, але не треба відшукувати у Лондоні. Зарозуміла феміністка не любить сюрпризів.

Аллу Липовецьку - (Film UA Group) – здивуйте неочікуваною зустріччю з вами в Турції, на одному з п’ятизіркових пляжів.

Олега Дейнеку – ведучого «Новин» (5 канал) - затягло на весілля в Полтаву. Там і ловіть його теплим. До речі, запрошував усіх.

Олександр Колодій - (ТРК Київ) – нікуди не їде, залишається в Києві і тяжко працює, не набридаймо йому.

Савік Шустер - (ведучій «ССШ» на Інтері) – див. Колодій.

Віталій Гайдукевич - («ТСН», 1+1) – див. Шустер.

Костянтин Стогній - («Надзвичайні новини» ICTV) - їде на Середземне море в Бейрут і Турцію шукати підводного човна і сподівається, що нарешті знайде його (пошуки тривають третій рік). Якщо знайдете човна раніше, дочекайтеся Стогнія, і отримаєте змогу зустрітися з ним сам-на сам під водою. Ото буде сюрпрайз!

Юрій Макаров - («1+1») - нарешті піде з подругою в кіно, так що фанатам треба розташувати засідки в київських кінотеатрах.

Ігор Кондратюк - («Караоке» і «Шанс» на «1+1») - бовтається в Арабських Еміратах.

Євгена Фешака - ведучого програми «Світські хроніки» (Тоніс) – знайдете, як схочете, на фестивалі «Таврійські ігри» у Новій Каховці.

Віолетту Трикову - ведучу «Світських хронік» (Тоніс) - можна зустріти у Санкт-Петербурзі. Адже, для неї Петербург – серце світского життя дворянства.

Сніжану Єгорову та Антона Мухарського - на дачі сімейства Володі Горянського в Біосферному заповіднику у Вілкові. У цьому потрясному місці, де на кілометри – праворуч, ліворуч немає людей, можна побачити, як зірки розслабляються від напруженого київського світського життя.

Олексія Сєркова - Президента Асоціації продюсерів України - зустрінете в Нью-Йорку на шопінгу.

Ірину Король - заступника Голови Правління ВАТ «Телеканал «ТОНІС» з інформаційних питань, ведучу новин «24 години» можна відловити у Львові. Відшукувати її рекомендується по церквах та книгарнях.

Олесю Кос - ведучу програми «Банкнота» знайдете у Варшаві за прослуховуванням органної музики. Якщо завітаєте до кафе Вавеля, де варять дуже смачний шоколод, маєте велику можливість зустріти Олесю саме там. А ввечорі –вирогідніше за все відшукати дівчину на варшавських дискотеках.

Вахтанг Кіпіані - поїхав із дітьми до бабусі в Миколаїв.

Оригінальніше за інших використовує святкові дні директор «Інтермедіапродакшн» Єгор Бенкендорф. Він щодня тренується, готуючись до двобою із американським боксером Седріком Філдсом, якого спеціально для цього бою запрошено до України. Бій відбудеться десятого травня на арені «Альта-центру». Суперваговик має на рахунку 56 боїв на професійному рингу, з них 16 перемог нокаутом. Для Єгора Бенкендорфа це дебют у якості боксера, тому він посилено тренується. Паралельно працює над проектом «Великі українці» та готується до виборів на посаду мера Києва. Отак людина проводить свята.

(іллюстрація -www.ergina.ru)

antonina.detector.media