antonina.detector.media
ДУСЯ
18.06.2008 12:15
Пригоди італійців та одного українця в Марокко
Пригоди італійців та одного українця в Марокко
Павло Костіцин, ведучий «Битви екстрасенсів» на СТБ, зі своїми італійськими друзями на свята здійснив автотур по Марокко. Чому не Турція або Єгипет, куди їдуть порядні люди? Очевидно, екстріму й екзотики захотілося. З екстрімом все налаго

Павло Костіцин, ведучий «Битви екстрасенсів» на СТБ, зі своїми італійськими друзями на свята здійснив автотур по Марокко. Чому не Турція або Єгипет, куди їдуть порядні люди? Очевидно, екстріму й екзотики захотілося.

 

З екстрімом все налагодилося з самого початку – літак на шляху зі Стамбулу в Касабланку попав у бурю і мало не розбився. А от екзотики не вийшло. Коли наші відпочиваючі експромтом вибрали готель у якомусь заштатному провінційному містечку, побачили у номері-люкс («студіо!») знайомий український колорит – невипрану білизну, бруд, побиті вікна, прилаштовану до стіни раковину замість «кухні». Хіба що повзали по всій цій красі не знайомі вітчизняні таргани, а екзотичні марокканські жуки.

 

Павло з італійцями відмовилися спати на брудних простирадлах, хоча марокканець-ресепшионіст переконував, що білизна була після «вошмашін». Працівники готелю відмовлялися визнавати претензії туристів і вимагали плату за добу. Павло, наша людина, викрав з ресепшну паспорти, і друзі втекли.

 

Подорожувальники проїхали по Марокко, фотографувалися із місцевими жителями, берберами на верблюдах, куштували місцеву кухню та кишкові антибіотики (про всяк випадок). Але, вочевидь, таких пригод, як у першому готельному номері, більше не траплялося – принаймні, інформації про це немає. Хіба що от кози на оливкових деревах.

 

Туди залізти їх примусила скрутна година – посуха, свіжого листя обмаль, доводиться отак викручуватися. До речі, а ви в курсі, що оливкове масло робиться із оливкових кісток, видобутих із козячого посліду? Про це Костіцину і друзям розповіли пастухи. І збили із подорожуючих два євро за фото своїх кіз.

 

(фото community.livejournal.com/stb_online/)

antonina.detector.media