antonina.detector.media
ДУСЯ
10.07.2008 17:37
Гарний настрій шефа – понад усе
Гарний настрій шефа – понад усе
Як відомо, «короля робить його оточення», тому якщо ми, гарні та успішні жінки, починаємо робити дурниці, шукайте того, хто добрався до нашого тіла і впливає на нього, а таким чином і на наші вчинки. Я, загалом, добре відношуся до Юлії Тимошенк

Як відомо, «короля робить його оточення», тому якщо ми, гарні та успішні жінки, починаємо робити дурниці, шукайте того, хто добрався до нашого тіла і впливає на нього, а таким чином і на наші вчинки.

Я, загалом, добре ставлюся до Юлії Тимошенко, бо ми з нею трохи схожі за характером. Тільки підхід до зачісок, манікюру і чоловіків у нас різний. А взагалі, то я за неї вболіваю. Як за жінку і матір. Так от, пірнувши сьогодні в інтернет, я натрапила на обговорення прес-конференцій ЮТ і помітила, що народ оцінює її виступи перед журналістами як не такі яскраві і феєричні, як усі звикли. Згадавши правило про оточення та короля, анонімні інтернет-аналітики вирахували, що останнім часом єдиною новою людиною біля Юлії Володимирівни є прес-секретар Марина Сорока. Можливо, причина в ній?

У блозі редактора відділу політики газети «КоммерсантЪ» Валерія Калниша я прочитала цікаву історію, яка, може, і не підтверджує припущення про руйнівну роль Марини, але свідчить про її вплив на Юлію.

Історія така. Зал засідань Кабміну. Журналісти чекають на Тимошенко. Відчиняються двері і заходить Марина Сорока, тримаючи в руках аркуш паперу. На ньому намальовано обличчя Юлії Володимирівни, нижче зображено вивіску «Секретаріат Президента», під якою лежить кілька мертвих курей. Над Юлією – яскраве сонце і дивний птах із написом «Сорока» на боці. Підпис до креативу «Affтар неизвестен».

Марина поклала цей листок на стіл, за який мала незабаром сісти прем’єр. Журналісти, вкрай зацікавлені, закидали прес-секретаря питаннями: що б це могло означати? На запитання Марина відповіла так: автор малюнка насправді відомий, а взагалі – то подарунок Юлії Володимирівні, щоб підняти їй настрій.

Мариночко, ну куди це годиться? Вся країна дивиться, як Юлія Володимирівна виходить, налаштована глянути у вічі камерам, сідає і починає розгадувати оцей ребус? Хіба ж прес-конференція – це час ставити експерименти над настроями шефів?

А за кого дійсно можна порадіти – це за невідомого аffтара. Його мистецтво оцінили відразу дві сексуально привабливі жінки у розквіті літ.

По матеріалам kozzzak.livejournal.com

фото: spetskor.dp.ua, detector.media

antonina.detector.media