antonina.detector.media
ДУСЯ
15.09.2008 12:08
«Приязна адміністрація» погрожує «запхнути журналісту»
«Приязна адміністрація» погрожує «запхнути журналісту»
Стосунки голів райдержадміністрацій та журналістів – вічна пісня. Цього разу солістом-вокалістом став Михайло Данча, голова Перечинської райдержадміністрації Закарпатської області. Він без згоди батьків вивів студентів музичного училища та учнів ш

Стосунки голів райдержадміністрацій та журналістів – вічна пісня. Цього разу солістом-вокалістом став Михайло Данча, голова Перечинської райдержадміністрації Закарпатської області. Він без згоди батьків вивів студентів музичного училища та учнів шкіл на маніфестацію проти Юлії Тимошенко, «тої курви з косою» (цитата з Данчі. – Дуся).

Нещасні підлітки навіть не могли розбірливо пояснити журналістам, чому вони тут стоять. А політик «вдало замаскував» свої дії, сказавши, що район має гідно зустріти делегацію дипломатів із ЄС.

А ще пан Данча продемонстрував неабияку винахідливість, пообіцявши «запхнути» редакційний фотоапарат в журналіста (подробиці на відео) і підкріпивши свої наміри вишуканою українською мовою.

Навіть я вважаю ваші фантазії занадто сміливими, Михайле Дмитровичу. При нагоді надішлю вам пару адрес садомазо-клубів. Завітайте до них, коли відчуєте чергову хвилю емоцій.

І ще одне: пане Данча, не думаю, що з такими діями ви переможете у Всеукраїнському конкурсі «Приязна адміністрація», який наразі триває.

 

За матеріалами www.clipnews.info, www.kp.ua/daily/130908/54948/

Фото з ua-reporter.com

antonina.detector.media