antonina.detector.media
ДУСЯ
19.09.2008 10:11
Віталій Ковач
Віталій Ковач
У журналістику прийшов ще студентом філфаку Черкаського університету. Спочатку був перекладачем у рекламному агентстві, а потім доріс до випускового редактора. Однак офісна робота мало приваблювала, тож подався у репортери Черкаської телерадіо

У журналістику прийшов ще студентом філфаку Черкаського університету. Спочатку був перекладачем у рекламному агентстві, а потім доріс до випускового редактора.

Однак офісна робота мало приваблювала, тож подався у репортери Черкаської телерадіокомпанії "ВІККА". А вже звідти потрапив на обласну телерадіокомпанію "Рось" у руки Катерини Таран і Олександра Хоменка. Вони навчили ПРОФЕСІЇ.

Про журналістику говорить як про найцікавішу професію у світі: «Щодня приміряєш на себе або нову професію, або нову життєву ситуацію. Сьогодні ти у краватці пишеш інтерв’ю з політиком. Завтра у потертих джинсах лізеш у шахту чи на трактор. Романтика!»

Доточував майстерність на ТІА "ВІКНА" Миколи Канішевського. Його та всю команду, яка працювала на найкращій тоді інформаційно-аналітичній програмі "Вісті тижня з Миколою Канішевським», вважає своїми вчителями. Звідти перейшов працювати на телеканал "Інтер". На ICTV – з весни 2007 року.

Головне життєве кредо Віталій хотів озвучити фразою з «12 стільців», але вирішив, що класики образяться, тому замість «Всегда» сказав «Готов».

Хобі – книги, гарне класичне кіно. Любить рибалити і рахувати зірки!

antonina.detector.media