antonina.detector.media
ДУСЯ
31.10.2008 15:10
Безулик: «Серед моїх друзів немає пихатих і дурних людей»
Безулик: «Серед моїх друзів немає пихатих і дурних людей»
Безулик: «Серед моїх друзів немає пихатих і дурних людей» Анна Безулик («100% Україна») з 1997 року тішить око глядачів «1+1». Її манеру вести розмову обзивають різними словами: від інтелігентної до жорсткої. Анні все одно – в першу чергу сво

Анна Безулик («100% Україна») з 1997 року тішить око глядачів «1+1». Її манеру вести розмову обзивають різними словами: від інтелігентної до жорсткої. Анні все одно – в першу чергу своєю роботою має бути задоволена вона. В інтервю журналу «Телесіті» Безулик зізналася, що вжахнулася, побачивши свій перший ефір у записі. Її батьки не змогли подивитися дебют доньки, тому записали його на касету.

«Наше уявлення про себе і вигляд збоку – це різні речі, – ділиться спогадами Анна, – тому після перегляду свого першого живого ефіру мені довелося пережити справжній емоційний шок: надто вже жалюгідним видалося мені це видовище. Батьки, дяка Богові, делікатно промовчали і критикувати не стали. Щоправда, відтоді у нас в родині більше ніхто й ніколи не зберігав записів із моїми ефірами».

Анна називає «батьками» своєї телекарєри Миколу Білоусова та Олександра Роднянського: «Якби не колеги (а мені з ними завжди неймовірно щастило), я навряд чи навчилася би чогось і досягла успіху в цій професії».

Робота Безулик була оцінена Президентом України перед 8 березня 2007 року. Телеведучу нагородили орденом княгині Ольги ІІІ ступеня – «за суттєвий вклад у соціально-економічний та культурний розвиток України, активну суспільну діяльність та багаторічну добросовісну працю».

Наразі робочий графік Анни став поблажливішим, тепер вона має більше часу для доньки Алі. На запитання, у яких чоловіків немає жодних шансів познайомитися з нею, Безулик відповіла: «Я ціную почуття гумору, інтелект, доброту і коло інтересів, ширше за тарілку для супу».

Програма «Магія десяти» з Вірою Брежнєвою такого ж формату на російському Першому каналі в безстроковій відпустці. Не хочеться, щоби така безстрокова відпустка спіткала й передачу Анни.

Ваша Дуся.

«Наше уявлення про себе і вигляд збоку – це різні речі»

«Якби не колеги (а мені з ними завжди неймовірно щастило), я навряд чи навчилася би чогось і досягла успіху в цій професії»

«Я ціную почуття гумору, інтелект, доброту і коло інтересів, ширше за тарілку для супу»

За матеріалами «Телесіті» та novosti.dn.ua

Фото «Телесіті» та Яни Новоселової

antonina.detector.media