antonina.detector.media
ДУСЯ
23.01.2009 12:42
Світлана Рижук. Хто це?
Світлана Рижук. Хто це?
День народження 10 червня Народилася у Луцьку, Волинської області. У дитинстві навчалася у спеціалізованій школі з посиленим вивченням англійської мови, економіки та права. Вже тоді виявлялися здібності до акторського мистецтва. Брала участь

Кожного разу, коли пишу рубрику «Хто це?», як дівчина, що любить все гарне, намагаюся виколупати з "Кладовки" когось симпатичного. Тому й зацікавилась я ведучою програми «Погода» на Новому каналі Світланою Рижук. Розглядаючи смішний рожевий бант в зачісці Свєти на фотографії, я набрала її номер:

Дуся: Невже все своє свідоме життя ти мріяла про телебачення?

Рижук: Так, мріяла. Але не те щоби мріяла фанатично. Просто хотілося показати свої здібності та відчути телевізійну атмосферу і себе в ній.

- Як сталося, що ти опинилася на Новому каналі?

- До цього я працювала в Луцьку на телевізійній продакшн-студії «Барбос» майже чотири роки. От і вислала своє резюме на Новий. Пройшла кастинг, де мене й обрали серед багатьох претенденток.

- Але ж ти з дитинства творча людина. Тобі не затісно у програмі «Погода»? Адже там не дуже й розмахнутись можна...

- Чесно? Тіснувато трохи... Але все у свій час. Погоду на Новому веду тільки два роки, а вже стільки досягнуто - маю на увазі роботу над собою. І взагалі, енергетика ведучого передається незалежно від формату і масштабу програми. Передусім, я отримую від роботи величезне задоволення!

- Все ж таки, як далі плануєш розвивати свою кар'єру?

- Реклама, кіно і суспільна діяльність.

- Якось ти сказала, що впевнена в тому, що зможеш змінити жорстокий світ тележанру і внести в нього свою лепту. Що вже вдалося змінити?

- Принаймні, щодня намагаюся це робити. Адже для цього не так уже й багато потрібно - бути собою, руйнувати стереотипи і робити все із задоволенням і гарним настроєм! Що вдалося змінити? Думаю, це треба запитати в моїх колег або просто у тих, кому не байдуже все, що відбувається на телебаченні.

Ось така вона, ця Свєта Рижук. Дуже впевнена у собі. І правильно. А ще мене порадувала продакшн-студія «Барбос», на якій Світланка провела аж чотири рочки. Скоріше за все, чимось дуже прикольним вона там займалась. Вочевидь, готувалася до роботи у столиці, де Барбос-тв є провідним напрямком телевізійного руху. Так що я вірю в тебе, Свєточка, потенціал у тебе є, і з цим навіть цинічна Дуся посперечатись не може.

Цьомаю, любі котики. Дуся.

День народження 10 червня

Народилася у Луцьку, Волинської області.

У дитинстві навчалася у спеціалізованій школі з посиленим вивченням англійської мови, економіки та права. Вже тоді виявлялися здібності до акторського мистецтва. Брала участь у всіляких гуртках , вокальних студіях і навіть конкурсах краси.

Росла Світлана у середньостатистичній сім’ї. Батько – режисер, а матір – присвятила своє життя дітям. Адже Світлана ще має двох старших братів. Вона росла справжньою фантазеркою. Чого тільки не вигадувала. Варто було переступити поріг дому, як квартира перетворювалася на: ляльковий театр, звукозаписуючу студію, концертний зал, кіностудію, чи просто цікавий, але такий неординарний світ маленької затійниці.
На телебачення потрапила випадково. Телефонний дзвінок вже не вперше відіграє роль в її житті. Спочатку 3,5 роки місцевої телестудії, роль ведучої концертів, а потім, довгоочікуване запрошення до столичного каналу на роль ведучої програми ”Погода”. На питання - що буде далі, Світлана відповіла: ”Що точно знаю, що своєї енергії мені не жаль. Із задоволенням роблю це кожного дня, у програмі ”Погода”. Тільки б це йшло на користь іншим”.

Зараз, Світлана, постійно працює над собою. Пише вірші, складає словник власних оригінальних крилатих висловів і як тележурналіст за освітою і покликанням ( 4 курс ЛНУ ім.. Івана Франка), переконана, що здатна змінити такий жорстокий світ тележанру і внести своє розуміння у цю нелегку творчу сферу.

Любить: небо, дивитись у вікно, голубий колір, дивитись в очі, фотографії, спати без одягу, ранок у місті, дітей.

Не любить: брехні та штучності.

Головне: Завжди відчувати міру своєї важливості у суспільстві.

Фото - прес-служба Нового каналу

antonina.detector.media