antonina.detector.media
ДУСЯ
20.02.2009 11:00
Як Байрак посуд трощила
Як Байрак посуд трощила
"Таке було в моєї кози перед смертю". Народний вислів І знову Байрак, і знову її чергова МИЛОдрама. Або земля луснула - чорт вискочив. Приблизно з такими думками ми з Мусею їхали на зйомки нової «супер-мега-повнометражки» режисерки у село Капі

"Таке було в моєї кози перед смертю".

Народний вислів


І знову Байрак, і знову її чергова МИЛОдрама. Або земля луснула - чорт вискочив. Приблизно з такими думками ми з Мусею їхали на зйомки нової «супер-мега-повнометражки» режисерки у село Капітанівка, що під Києвом.

Після справжніх перегонів по Житомирській трасі на мотоциклі з коляскою, де намагалася втриматися Муся, ми втомлені й по коліна в багнюці приперлися на знімальний майданчик. У принципі, та й без принципу теж, майже нічого нового там не побачили. Ті самі актори, такий же сльозливий сюжет і така ж глибока назва «Это я». І дійсно, одразу видно, що це ти, Оксанко. Навіть той факт, що, окрім тебе, продюсером виступив ще й Єгорка Бенкендорф, не вплинув на загальну атмосферу початку зйомок та ідею нової МИЛОдрами. Скрізь читається твій почерк. Майже, як і мій. Одразу видно, що писала Дуся.

Побачили ми з Мусею, як Байрак розтрощила традиційну тарілочку, і вже були зазбиралися додому, як я помітила мого улюбленого, хоч і не дуже яскравого, з точки зору професіоналізму, але милого телеведучого Вовчика Горянського. Як я могла забути?! Він же ж актор за покликанням і за освітою. Думки про «поїхати додому пити чай» зникли одразу. Вова став просто бальзамом на мою, виснажену Житомирською трасою, душу. Довго Муся стояла і фоткала його у різних позах, намагалася вловити найменший вираз обличчя, але, чи то від захоплення, чи то від бажання розцілувати його, вона так і не змогла сконцентруватись і зробити хоча б один класний кадр. Сварити її не стала. Такі ми, жінки. Як закохаємось, одразу розум губимо і робити нічого не можемо нормально. У решті-решт я вирішила, що так витріщатись на артиста нескромно, і пішла розпитувати працівників знімального майданчика про список решти акторів.

Окрім улюбленця режисерів МИЛОдрам і недолугих комедій Горянського, у стрічці будуть задіяні й інші вже відомі і невідомі нам обличчя: Сергій Комаров, Катерина Семенова, звісно ж, Ада Роговцева (до речі, як раз її талант і зовнішність завжди на рівні, навіть не дивлячись на постійну участь у стрічках Байрак), Дар'я Лобода, Дмитро Суржиков та Дмитро Оськін.

Сюжет виявився більш ніж традиційним. Нічого особливо нового. Значить так: від випадкового зв'язку у відомої співачки народжується донька, героїня відмовляється від неї і віддає малу чужим людям, а потім дізнається, що її удочерив справжній біологічний батько. І всі, звісна річ, ревуть і шморгають носами. Коротше, домогосподаркам сподобається. Ми з Мусіндою моєю іноді теж у критичні дні посідаємо перед екранами і ридаємо під фільми Оксанки. Буває. Маю вам сказати, що в цьому вбиванні часу є беззаперечний плюс - мозок відключається і відпочиває. Але є й головний мінус. Знаєте, як іноді, буває, кажуть, «секс заради сексу»? Так от, це те ж саме, тільки «зйомки заради зйомок». І ніякої творчості.

А так, у принципі, все було, як завжди. Біганина, крики, сміх, якісь жарти про геїв з імітацією їхніх інтонацій. Та все ж сподіваюсь, що нашу подорож у мотоциклі з коляскою можна буде назвати виправданою, коли побачу прем'єру. Картину планують зняти за 12 змін до 2 березня. Прем'єра відбудеться восени 2009 року.

Коротше кажучи, ви щось зрозуміли? Я теж ні. Все одно, бажаю приємного перегляду восени. Але краще просто читайте наш із Мусею сайт.

Цьомаю, малі. Сама собі режисерка Дуся.

Стілець Байрак і яблуко. Невже Оксана на дієті?

Ось і перший кадр…

Справжній чи реквізит?

На знімальному майданчику все зовсім погано. Зуби рахують…

А така тарілочка гарненька була!

Катерина Семенова: «Зараз як лупану!»

Фото Яны Новоселовой

antonina.detector.media