antonina.detector.media
ДУСЯ
26.03.2009 11:10
Красуні й чудовиська (перша серія)
Красуні й чудовиська (перша серія)
Вчора на вулиці було дуже сніжно. Ваша кохана Дуся вирішила не йти на будь-які тусовки, купила собі піццу на замовлення, закинула ноги на стіл і полізла на такий сайт... Ви не повірите, це був сайт «Вконтакті». Дуся раніше ніколи про нього не чула

Вчора на вулиці дощило, і тому я вирішила нікуди не йти, а замовила собі піццу, заглибилася в улюблене крісло і полізла на сайт «Вконтакті».

Звісно, ви чекаєте на голих лесбійок і пляжні фотографії Кульбаби, але ваша Дуся, як справжня шанувальниця чоловічої краси, рушила на пошуки справжніх мужиків. І знайшла ж! Найбільше, звісно, мені як панянці з хорошим смаком на чоловічі дупи, приглянувся редактор телеканалу СТБ Олексій Гладушевський.

Хто б міг подумати, що така таємнича людина, як Гладушевський, який займається проектами «Моя правда», «Зіркове життя», «Неймовірні історії кохання», «Невідома версія» та кількома іншими, має схильність до німфоманства. Олексій активний (хоча, Дуся зізнається, що не перевіряла, може й пасивний) учасник груп «Для тех, КТО ЛЮБИТ заниматься СЕКСом не только в постели, но И для тех, кому ЭКСТРИМ подавай!», «♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Эротика ♥♥♥♥♥♥♥♥♥» і теде.

Вже головна сторінка профілю Гладушевського свідчить про те, що це непересічна особистість. Редактор СТБ стоїть у піні, голий, тримається за голову. Якби Дуся заробляла на гей-порно, Олексій пройшов би без кастингу.

Далі пропоную вам, любі, підбірку від фотографа Убіка Літвіна - Ubik Litvin, на яких Гладушевський просто розриває уяву в шматки.


А це, до речі, фотограф. Також нічогенький.

А я вже запаслася поп-корном й завтра знову зайду на цікаву соцсєтку, де усі показують свої штучки.

Цьомки-бомки!

Фото - Убік Літвін, www.3cubed.com.ua

antonina.detector.media