antonina.detector.media
ДУСЯ
28.04.2009 10:00
Фреймут буде розповідати про Херста онукам
Фреймут буде розповідати про Херста онукам
Вчора я вам вже розповіла про «меркантильну» красуню Олю Фреймут, якій всесвітньо відомий художник Херст подарував свій малюнок. Сьогодні я нарешті зв'язалась телефоном з самою щасливицею. Розмова наша була хоч і мила, але не зовсім змістовна і аж

В неділю я вам вже розповіла про «меркантильну» красуню Олю Фреймут, якій всесвітньо відомий художник Херст подарував свій малюнок. Сьогодні я нарешті зв'язалась телефоном із самою щасливицею. Розмова наша була хоч і мила, але не зовсім змістовна й аж дуже коротка. Все, що змогла витягнути з телеведучої, віддаю вам, любі:

Дуся: Деміен Херст тебе намалював і подарував тобі твій портрет. Спочатку ти ніби хотіла подарувати картину Новому каналу, а потім відмовилась від цього. Як було все насправді?

Фреймут: Давай я не буду коментувати, бо не хочу поки що. Добре? Вперше за всю історію Херст намалював картину просто на камеру. Що буде із портретом, не знаю. Ще не придумала.

- Тобто ти ще просто не вирішила, що будеш з портретом робити...

- Ще не придумала. Поки що картина в мене... Ніхто там мене не тисне... Просто не коментую. Правда.

- Ніхто не вимагає її у тебе?

- Ні. Просто дуже тішусь, що в мене є ця річ. Буде про що розповідати онукам. Це дуже круто. Всі раді, і я рада.

- А продати її ще не планувала?

- Я не хочу коментувати.

Коротше кажучи, жодних коментарів. За браком інформації і народжуються плітки. Скажіть, може, ви самі щось чули? Пропонуйте свої варіанти долі портрету Олі, а я згодом спробую розпитати Фреймут ще раз.

Цьомаю. Дуся.

Фото Яни Новоселової

antonina.detector.media