antonina.detector.media
ДУСЯ
29.05.2009 10:00
Дуся стане блондинкою
Дуся стане блондинкою

Вчора ваша Муся побувала за лаштунками зйомок мегашоу «Хто проти блондинок?», яке вже вдруге мусолитиметься на Новому каналі. Те, що я побачила і встигла сфотографувати, прикриваючи сумочкою камеру - вразило мене до мозку кісток.

Отже, приїхала я на завод «Авіант», замаскувавшись під масовку, і швидко втекла з нудних стільців глядачів, поближче до бомонду. Тут почався запис, і на сцену вийшов чоловік моєї мрії Костя Стогній. Його представили як головного мєнта країни, дівчата цікавилися, чи не буде йому шкода посадити блондинку, а Костя жартував, що «блондинки і чєловєкі - це дві різні вєщі».

Дусі стало образливо за блондинок. От так вони, сволоти, знущаються над жінками нещасними, а я, може, теж потенційна блондинка.

Саме тут шквал моїх мозкових подьоргувань обірвала Вікторія Забулонська, продюсер проекту, яка підійшла до Дусі і запропонувала їй пройти тест. Я їй сказала одразу, що обираю лише захищений секс, але Вікторія наполягла на своєму і затягла мене до кабінету, в якому над усіма блондинками ставили досліди. В тесті 460 запитань на різні теми. Я вам зізнаюсь чесно - заманало мене все то проходити, і я в усіх запитаннях натиснула на варіант «Ц». Комп'ютер мені видав подяку і сповіщення про те, що гра закінчена. Мені так і не сказали, чи візьмуть мене на зйомку наступного сезону «Хто проти блондинок?», напевно, злякались моєї ерудованості. Але, якщо Новому каналу треба буде, Дуся готова стати блондинкою і порвати там усіх.

Від Вікторії мені вдалося дізнатися, що Аріна Домскі спочатку протестували, і за результатами вона не пройшла. Її піар-менеджер сказав, що вона співає краще, ніж усі дури на цьому конкурсі, і вдруге відмовилась проходити тест. А от Вася Фролова висловилась, що вона не для того стільки років працювала над своїм іміджем, щоби тут і тепер змішатися з 50 іншими блондинками! Арктика пояснила, що вона готова грати проти білявок, а з білявками - ні в якому разі, бо вона ж надто розумна. Катя Серебрянська спершу погодилась, а потім відмовилась, бо це не в її стилі та іміджі.

Вікторія зізналась, що біле волосся - це стан душі, і деякі дівчата пофарбувалися тільки для того, аби потрапити на передачу. А конкурс складав 3,5 людини на місце.

Муся відпустила Вікторію на знімальний майданчик і примусила дівчат, які пройшли в другий тур, не порушувати правил і не списувати одна в одної варіанти відповідей.

Дєвочкі, щас наш виход!

Ззаду стада блондинок було і кілька поганял

Оля Полякова стояла позаду, але намагалася виділитися серед усіх блондинок

Аню Філімонову це забавляло

Співачка Маняша вела себе дуже розкуто, але того, що у Меркурія нема супутника, не знала

Таня Піскарьова теж намагалась показати вищий клас не лише у співах

Дівчатка стройовим кроком залишали подіум

А потім нажиралися бутєрами і слухали Іванну Мелай

Андрій Доманський уявляв, як тримається за цицьки якоїсь блондинки

Ксеня Кузьменко акумулює сили

Стиліст Залевський керував процесом жорстко

А дівчата давали перепочинок своїм ходулям

Лікар колись сказав Дусі: чим вищі каблуки, тим менше мозку. І Дуся почала ходити в кедах

Вікторія Забулонська мило усміхається до чоловіка моїх мрій

І керує процесом у кімнаті тест-блондинок

Цьом. Дуся.

Фото Андрея Скакодуба

antonina.detector.media