antonina.detector.media
ДУСЯ
01.06.2009 16:12
Всесильна Анжеліка і велика депресія
Всесильна Анжеліка і велика депресія
31 травня на дитячому ярмарку книжок, що проходив в Українському домі в Києві, Всесильна Анжеліка представила свою першу недитячу книжку, яка називається «Пристрасна траса до щастя».Дуся провела б конкурс на вгадування прізвища цієї самої Анжеліки і

31 травня на дитячому ярмарку книжок, що проходив в Українському домі в Києві, Всесильна Анжеліка представила свою першу недитячу книжку, яка називається «Пристрасна траса до щастя».

Дуся провела б конкурс на вгадування прізвища цієї самої Анжеліки і розіграла би свою квартиру в Києві, але всі її так добре знають, що страшно уявити, як у закутки моєї рожевої квартирки набивається чи не пів-Києва.

Ви всі її знаєте: вона співає, малює, вишиває, знімається в фотосесіях, вела телепрограми, вважає себе журналісткою, і це не Ірена Карпа.

Видала цю рожево-фіолетову книжку «Літературна агенція сестер Демських». Дуся глянула на це все і вирішила, що слово «агенція» в назві зайве - ЛСД звучало б куди краще. А студія дизайну, що розробила цю чудо-обкладинку, на якій можна знайти квіточки, сердечки, коробку цукерок, сніг, гори, будиночок, бантики, чувака з тьоткою за секунду до поцілунку в золотій рамочці, студією дизайну назвати важко, а їх дизайн - дизайном. Хоча, вони могли назватися «Метадоном» чи «Кодеїном», і тоді їхня співпраця із ЛСД була б цілком виправданою.

Всесильна Анжеліка писала свій перший роман протягом трьох місяців у Великій депресії: «Потрапивши в чергову депресію, я почала записувати власні проблеми і переживання, однак, швидко зрозуміла, що ніяких моїх проблем це не вирішує. Щоб не жити власним життям, я вигадала цю історію».

Всесильна Анжеліка зізналася, що найважче їй далися світлі, позитивні епізоди життя її героїні Аліни.

Анжеліка сказала, що в книзі є всі ті моменти, які переживають усі сучасні жінки, багато переживань, гепі-ендів, соплів та любові. І хоча Всесильна Анжеліка каже, що роман не є автобіографічним, усе ж зізнається, що спільні з її життям моменти в книзі знайти можна.

Анжеліка вже написала синопсис другого роману і каже, що, крім альбому, в цьому році, може, порадує нас ще одною супер-книжкою.

Зліва направо: рука, ручка, біжу, манікюр і автограф

Гарна, як весна!

Ромашки, Рудницька, книжка. Неперевершений ансамбль

Анжеліка ніби бачить роман вперше

Знову прийшло натхнення писати

Компактно. І манікюр добре підкреслює

Літератор Андрій Кокотюха безмежно радий новому чтиву

Та й решта гостей - теж

Перед сном, щоб краще спалось

Цьом. Дуся.

Фото Яни Новоселової

antonina.detector.media