antonina.detector.media
Владимир Завадюк
17.09.2009 15:31
МІЛІЦІЯ З НАРОДОМ
МІЛІЦІЯ З НАРОДОМ
 Міліціянти довели: простим перехожим на їхню допомогу годі чекати. Посеред Львова - просто під вікнами міського голови, на місці, яке цілодобово проглядається кількома камерами відеоспостереження - людині не прийшов на допомогу жоден

Міліціянти довели: простим перехожим на їхню допомогу годі чекати. Посеред Львова - просто під вікнами міського голови, на місці, яке цілодобово проглядається кількома камерами відеоспостереження - людині не прийшов на допомогу жоден правоохоронець. Вони просто спостерігали.

                     Одного дня у Львові

Вас вітає Львів! Опера, Ратуша, площа Ринок. І вдень, і вночі тут безліч містян і туристів. Водять екскурсії, фотографуються. Довкола - середньовічні краєвиди та СПОКІЙ. Лише вчора, із коліжанкою Веронікою, ми блукали тутешніми вуличками, до рання пили чай у сусідній кав'ярні. А сьогодні, разом із оператором Віссаріоновим, стали до роботи. Камера "Вікон" фільмує майдан, аж раптом у фокус потрапляє бійка. Стосунки з'ясовують поблизу стін ратуші, саме під вікнами кабінету міського голови Андрія Садового. Бійка триває дві хвилини. Постраждалий в нокауті, нападник тікає.

Жорстоке побиття пройшло під пильним наглядом камер спостереження. А значить, усе те, що відбувалося на вулиці правохоронці наживо споглядали усередині ратуші. Однак, на допомогу не прийшли...

Увага - відео! Кадри зняті випадково, позавчора.

 

 

Більше у сюжеті - "ВІКНА-новини" - http://www.stb.ua/e107_plugins/videotv/videoview.php?view.14987

 Постраждалий у бійці зараз у шпиталі, зі струсом мозку. Його життю нічого не загрожує. Але спілкуватися з журналістами хлопець відмовляється. Чи звертався він із заявою до міліції - правоохоронці не кажуть.

 Чому міліціянти не стали на захист хлопця, чому відмовилися говорити на камеру - розслідування триває. Ситуацію "ВІКНА" тримають  під особистим контролем!

 

antonina.detector.media