antonina.detector.media
ДУСЯ
22.09.2009 11:25
«Сніданок з «1+1» на порозі змін
«Сніданок з «1+1» на порозі змін
До мене дійшли чутки, що Олександр Ткаченко незадоволений рейтингами «Сніданку з «1+1» й хоче в найближчому майбутньому транслювати його не в записі, а у прямому ефірі. Ще були розмови, нібито дівчатам (Падалко і Таран) виходити у прямий ефір за

До мене дійшли чутки, що Олександр Ткаченко незадоволений рейтингами «Сніданку з «1+1» й хоче в найближчому майбутньому транслювати його не в записі, а у прямому ефірі. Ще були розмови, нібито дівчатам (Падалко і Таран) виходити у прямий ефір заважатимуть діти. Я відразу ж подзвонила Ліді Таран, щоби дізнатися, що з цього правда, а що ‑ ні.
 
«Є бажання зробити програму у прямому ефірі, ‑ відповіла мені Ліда. ‑ І причому воно є абсолютно в усіх. Так було б набагато технологічніше. Я не думаю, що це пов'язано з рейтингами. Продукт має бути ще більш живим. Я навіть не знаю, до чого вони домовляться. Це питання, яке поза межами моєї компетенції. Якщо скажуть робити програму в прямому ефірі, то буде у прямому. Ведучий - він же солдат. Я, звичайно, можу обговорювати умови і т.д. і т.п., але якщо прямий ефір ‑ це необхідність, якщо це дійсно піде на користь проектові, то я не маю права не погоджуватися. Це буде не професійно з мого боку. Це однозначно буде означати зміну умов роботи. Стосовно того, що хтось чимось незадоволений, то мені поки що ніхто ніякого незадоволення не висловлював. Я зараз танцюю, тому що до проекту «Танцюю для тебе ‑ 3» залишається менше тижня. І у мене зараз трошки інші пріоритети, принаймні на перший ефір.
 
- Як ви будете поєднувати ранкову програму з доглядом за дитиною?

- Ви знаєте, я поки що про це не думала. Будемо вирішувати, що ми робитимемо з дітьми, чи беремо малюків із собою на роботу. Зараз голова і ноги зайняті іншим.
 
Я поки не зрозуміла, наскільки швидко програма вийде у прямому ефірі. Точної дати не сказала й прес-служба «1+1», процитувавши слова редактора «Ранку» Юлії Жмакіної: «Такі плани розглядаються».

 
 
Дуся

Фото Павла Старостенко

antonina.detector.media