antonina.detector.media
ДУСЯ
15.12.2009 14:07
За що звільнили Наталю Гуменюк?
За що звільнили Наталю Гуменюк?
Нещодавно звільнили керівника міжнародного відділу новинної служби «Інтера» Наталю Гуменюк. Говорять, що дівчину поставили перед фактом без пояснення причин. Те що таким чином звільняють журналістів зачепило колег Наталі. Вони написали колективно

Нещодавно звільнили керівника міжнародного відділу новинної служби «Інтера» Наталю Гуменюк. Говорять, що дівчину поставили перед фактом без пояснення причин. Те, що таким чином звільняють журналістів, зачепило колег Наталі. Вони написали колективного листа до Валерія Хорошковського та голови правління каналу Сергія Созановського.

Одним з тих, хто поставив підпис під листом до керівництва, намагаючись залишити Наталю на посаді, був Роман Вінтонів. Нещодавно він теж  пішов із каналу. Чому саме звільнення Гуменюк призвело до згуртування інтерівців, адже і до, і після неї з каналу звільняли багатьох людей. Про це я й спитала Романа.

От що він мені розповів:

- Ситуація саме з Наталією викликала обурення через те, що її нема за що звільняти - нема до чого приколупатися в її роботі, бо вона дуже чесна людина. Ми написали листа, зібрали 70 з чимось підписів. Якби була якась причина, що можна було прийняти як причину для звільнення, то листа б не було.

- Лист відправили керівництву?

- Так.

- Була відповідь?

- Ні, відповіді не було.

Сергій Созановський, як виявилося, не коментує новинні справи.

Моя душа бажала подробиць: чому звільнили, що казали? Ходять чутки про те, що Гуменюк родичка Безлюдної, що у неї була надзвичайно велика зарплатня, на яку журналістка, на думку керівництва, не заслуговувала. Версії, версії... 

 
Додзвонитися до Наталі я не змогла і написала їй листа. На жаль, відповіді поки не має, але надії я не втрачаю. Надіюся й на те, що мій улюблений Бенкендорф колись зніме слухавку, щоби поспілкуватися зі мною на цю тему. Взагалі-то всі три красені - Хорошковський, Созановський і Бенкендорф мене дивують. Такі недоступні... Пацани, то ж я, ваша Дуся, вас турбую. Невже не знайдеться для такої дівчини хвилинки і парочки теплих слів?

Наразі керівником міжнародного відділу новинної служби є Дмитро Маручок.

 

Цьом. Дуся.



 
Фото - podrobnosti.ua

antonina.detector.media