antonina.detector.media
ДУСЯ
16.12.2009 18:07
Спіткала неприємність
Сьогодні двох приємних людей спіткала неприємність. Тетяна Мокріді, член Нацради з питань телебачення і радіомовлення, так поспішала на засідання, що перечепилася й пошкодила ногу. Я дуже переживаю за її здоров''я, бо додзвонитиcя до неї не можу. 

Сьогодні двох приємних людей спіткала неприємність.

Тетяна Мокріді, член Нацради з питань телебачення і радіомовлення, так поспішала на засідання, що перечепилася й пошкодила ногу. Я дуже переживаю за її здоров''я, бо додзвонитиcя до неї не можу.
 
Віктор Пасак, екс-гендиректор КДРТРК, почуває себе ще гірше. В понеділок закінчився термін його контракту з державою. Як людина, що сумлінно виконувала свої обов''язки, пан Пасак сподівався на продовження контракту. Та не так сталося, як гадалося.

Після наради у президента, пан Пасак вітав колектив із річницею каналу, вручав грамоти, премії. Наостанок «виступив» Микола Білоус, заступник голови Державного комітету телебачення і радіомовлення. Він зачитав наказ про звільнення Віктора Пасака з посади й, певно, намагаючись його втішити, доповнив: «Мені жаль, але життя продовжується». Після такого «подарунка» тіло пана Віктора відреагувало серцевим нападом. Начебто, пан Пасак зараз знаходиться в реанімації.

 
Бережіть себе.

Цьом.

antonina.detector.media