antonina.detector.media
ДУСЯ
10.02.2010 17:25
«Фабрикантів» відшмагають?
«Фабрикантів» відшмагають?
Незважаючи на шалений успіх третьої української «Фабрики», в Тернополі молодим і голосистим учасникам цього телепроекту раді не всі. У День закоханих, 14 лютого, в Тернополі відбудеться концерт «фабрикантів». А вже зараз на плакатах із рекламою к

Незважаючи на шалений успіх третьої української «Фабрики», в Тернополі молодим і голосистим учасникам цього телепроекту раді не всі.

У День закоханих, 14 лютого, в Тернополі відбудеться концерт «фабрикантів». А вже зараз на плакатах із рекламою концертів розклеєні листівочки з наступним змістом: «На українській сцені українські артисти співають українською або не співають зовсім».

Відповідальність за такі дії взяла на себе організація «Тризуб», пише Gazeta.ua.

Голова «Тризуба» Зиновій Гвоздик вважає що організатори концерту зобов''язані змінити програму на україномовну, щоби не пропагувати чужу культуру.

«Ми не проти того, щоб у Тернопіль приїжджали показувати свої таланти іноземні співаки. Навіть не проти, щоби українці у своїй програмі заспівали для нацменшин декілька пісень молдавською, російською чи навіть китайською, але неприпустимо, щоб на сцені в Україні співали тільки російською», - каже Зиновій.

Кажуть, що активісти цієї організації проникають на концерти артистів, які співають російською, й обкидають співаків яйцями.

Муся

За матеріалами Gazeta.ua

 

Фото Макса Левина

antonina.detector.media