antonina.detector.media
ДУСЯ
01.03.2010 18:24
Гуменюк – найкраща журналістка 2009 року
Гуменюк – найкраща журналістка 2009 року
Наталка Гуменюк, яку зовсім недавно «попросили» з посади керівника міжнародного відділу новин «Інтера», таки втерла носа постбезлюднинському режимові. Наталя стала лауреатом відзнаки Фонду розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка за здобут

Наталка Гуменюк, яку зовсім недавно «попросили» з посади керівника міжнародного відділу новин «Інтера», таки втерла носа постбезлюднинському режимові. Наталя стала лауреатом відзнаки Фонду розвитку журналістики імені Анатолія Москаленка за здобутки в журналістиці в 2009 році. Нагороду переможниця отримала з рук Леоніда Кравчука.

У прес-релізі, який я отримала сьогодні, Гуменюк вказана як «незалежний журналіст». Отже, я трактую це як «безробітний». А шкода, такі мізки пропадають. Наталя Гуменюк навчалася в київському Інституті журналістики та університеті м. Оребро (Швеція), працювала на «5 каналі», ICTV, «Інтері», висвітлювала події в Китаї, Ефіопії, Ізраїлі, Кубі, Грузії, Сербії, Індії, Ірані, була першим українським журналістом на стажуванні під час Генеральної Асамблеї в ООН в рамках Reham Al-Farra Memorial Journalists'' Fellowship Programme.

Якщо казати просто, сюжети в неї цікаві і людина вона хороша. Але, Наталю, це зовсім не означає, що роботу знайти буде просто. Всі вище перелічені критерії для сучасних топ-менеджерів - зовсім не критерії. Мужайся! Я і Муся - з тобою!

І з нагородою тебе!

Обіймаю міцно.

Дуся.

antonina.detector.media