antonina.detector.media
ДУСЯ
16.03.2010 10:58
Завадюк – педагог!
Завадюк – педагог!
Мого улюбленого блогера Володю Завадюка понесло слідами Сухомлинського і Макаренка. Не минуло й місяця, як журналіст СТБ прочитав свою першу в житті неакадемічну лекцію на тему: "Чим пахне сенсація?! Телебачення провокацій, цікавинок, скандал

Мого улюбленого блогера Володю Завадюка понесло слідами Сухомлинського і Макаренка. Не минуло й місяця, як журналіст СТБ прочитав свою першу в житті неакадемічну лекцію на тему: "Чим пахне сенсація?! Телебачення провокацій, цікавинок, скандалів... (записки дигера)". Проходила вона в «Розумній ресторації» ‑ місці, де люди збираються, аби «поїсти корисної інформації».

Чи то лектор так захопився педагогікою, чи «Розумна ресторація» хороший виторг за квитки отримала, але запросили викладача знову лекцію прочитати. Цього разу ‑ на тему «Талант-шоу навиворіт».

Протягом двох годин Завадюк розповість про таке: як, хто і де робить талант-проекти «Танцюють всі», «Україна має талант» та «Х-фактор». Що таке формат талант-проекту та звідки він родом, як відбувається прямий ефір, що таке команда великого шоу. Як піти на кастинг та врешті не лишитися в аутсайдерах.

Також юний викладач обіцяє захоплюючий диспут, практичні поради, цікаві історії та небачене досі відео.

Звісно ж, уся ця краса коштує грошей - 70 гривень із кожного. Якщо вам цікаво, то подробиці тут. Сходите - і мені потім розповісте)))

Цьом!

Фото Андрія Скакодуба

antonina.detector.media