antonina.detector.media
ДУСЯ
13.04.2010 00:35
Сівкович поспішає на допомогу СТБ
Сівкович поспішає на допомогу СТБ
Пам''ятаєте, я розповідала про кепську халепу, яка сталась із журналістом «Вікон» Сергієм Андрушком. Не зовсім адекватний чиновник КМДА замість того, щоб відповісти на безневинне запитання, вихопив мікрофон і викинув його в урну. Тут можна подиви

Пам''ятаєте, я розповідала про кепську халепу, яка сталась із журналістом «Вікон» Сергієм Андрушком. Не зовсім адекватний чиновник КМДА замість того, щоб відповісти на безневинне запитання, вихопив мікрофон і викинув його в урну. Тут можна подивитись відео.

Так от, у найкоротші терміни чиновника-кривдника покарають. Або міліція, або служба, яка завідує всіма чиновниками. Принаймні, віце-прем''єр-міністр Володимир Сівкович зобов''язав МВС і Головдержслужбу терміново розібратись, що до чого. І роз''яснив:

«Журналістика - це камертон демократичності у країні, а тому порозуміння та ефективна співпраця з представниками четвертої влади є запорукою толерантності та відкритості суспільства», - отак поетично написано. Аби тільки толк якийсь із того вийшов. Бо сам Сергій Андрушко вже казав мені, що не вірить в хеппі-енд у цій історії.

Сергій Андрушко нарешті отримав надію на торжество благословенної істини

Ще один цікавий нюанс. Про доручення Сівковича я дізналась із прес-релізу, який надійшов із поштової скриньки Олександра Омельчука. Пам''ятаєте, він був прес-секретарем Тігіпка під час виборчої кампанії? Так от тепер ми й дізналися, куди прилаштувався Омельчук :)

Справедливість є! За неї варто боротися :)

Дуся

Фото з інтернету :)

 

antonina.detector.media