antonina.detector.media
Леся Сакада-Островская
13.04.2010 16:51
Розшукується «телевізійний цар»!
Розшукується «телевізійний цар»!
Дусю, благаю, допоможи нам розшукати високодуховного "телевізійного царя" для вкрай важливої державної справи!!!Я певна, що нереально без підтримки ЗМІ довести до тріумфального фіналу ту Божу справу, про яку йдеться на "Українській пра

Дусю, благаю, допоможи нам розшукати високодуховного "телевізійного царя" для вкрай важливої державної справи!!! Я певна, що нереально без підтримки ЗМІ довести до тріумфального фіналу ту Божу справу, про яку йдеться на "Українській правді".

Бажано, щоби полтавська церква на честь особливого Святого ‑ бо Він нищить зло ‑ стала рідною для українців! Тільки в такому випадку можливо її воскресіння!!!

Найближчим часом телевізійники, згадані в "Духовній обороні": Ольга Герасим''юк, Тетяна Гнєдаш, Костянтин Грубич, Ілона Довгань, Єгор Соболєв і Марічка Падалко, Роман Чайка, Мирослава Барчук, Павло Кужеєв, Ольга Скотникова, будуть запрошені на зустріч із українським Патріархом для благословення на добру справу. Після того маємо порадитися, як вибудовувати стратегію й тактику по відродженню Георгіївського храму в селі Білоцерківці на Полтавщині.

Серед найближчих культурних акцій є намір у руїнах історичної церкви провести благодійний концерт класичної музики (такого в Україні, схоже, ще не було...), і, зрозуміло, доволі неординарне видовище має побачити український глядач. Тому і розшукуємо "телевізійного царя" з державницьким мисленням!

Газета "День" (головний редактор Лариса Івшина) вже підтримала світлі наміри активістів "Духовної оборони".

Долучайтеся й ви! Роботи всій країні вистачить!

А ще, Дульсинеє, благаю передати родині Соболєвих, Єгору та Марічці Падалко, для сімейних архівів полтавську газету "Коло" №4(397), 28 січня ‑ 3 лютого 2010 року.

Надсилаю світлиною, паперового оригіналу не маю.

До зустрічі у Його Святості!

antonina.detector.media