antonina.detector.media
ДУСЯ
21.04.2010 16:08
Рейвах у радіопросторі: Music Radio заціпило?
Рейвах у радіопросторі: Music Radio заціпило?
Неприємні новини доходять до мене. Оптимізація на Music Radio, яке ще торік викупив холдинг Business Radio Group, зайшла надто далеко. Принаймні, якщо вірити моїм джерелам на радіостанції: «На «Мюзік Радіо» з лютого не платять зарплату. З 19 квіт

Неприємні новини доходять до мене. Оптимізація на Music Radio, яке ще торік викупив холдинг Business Radio Group, зайшла надто далеко. Принаймні, якщо вірити моїм джерелам на радіостанції:

«На «Мюзік Радіо» з лютого не платять зарплату. З 19 квітня відправили народ у безстрокову неоплачувану відпустку, сказали, що борги віддадуть у липні. Разом із тим з''ясувалося, що ведеться набір нових працівників. Зокрема, сьогодні на роботу вже прийшли нові звукорежисери і музичний редактор...»

Колектив шокований. Але за всіма стандартами журналістської професії я мусила дізнатись позицію керівництва Music Radio. На сайті радіостанції взагалі нема жодних контактів чи бодай якоїсь форми зворотного зв''язку. Тому довелося через свої канали викопати адресу офісної електронної скриньки.

Дорогесенькі! Ми з Мусею чекаємо відповіді на наш запит і, звісно ж, готові опублікувати ваш коментар. Тільки людей не зачіпайте, вони - найцінніше, що у вас може бути.

Побігла перевіряти пошту.

Дуся

Фото 2photo.ru

antonina.detector.media