antonina.detector.media
ДУСЯ
05.05.2010 18:48
Наталка Мосейчук шукає роботу?
Наталка Мосейчук шукає роботу?
Не втрачаючи надії стати прес-секретарем голови держави Януковича, ваша покірна Дуся зазирнула на хвилинку в Адміністрацію президента. Перед аудієнцією у пані Герман мені довелося навіть перефарбуватися та злізти з моїх улюблених підборів. Ві

Не втрачаючи надії стати прес-секретарем голови держави Януковича, ваша покірна Дуся зазирнула на хвилинку в Адміністрацію президента. Перед аудієнцією у пані Герман мені довелося навіть перефарбуватися та злізти з моїх улюблених підборів.

Від надійних осіб я дізналася, що пані Ганна не дуже любить довгоногих білявок. І яким же було моє здивування, коли я побачила у неї в кабінеті ведучу «Плюсів» Наталю Мосейчук! Жіноча інтуїція підказувала, що це моя конкурентка.

У приймальні знайомий розповів мені, що мої підозри були небезпідставними. Кажуть, крісло під Наталкою захиталося в той день, коли в парламенті народні депутати кидалися яйцями та димовими шашками. Начебто Олександр Ткаченко попросив Мосейчук «наїхати» по повній на Тимошенко, Наталя відмовилася, тоді він непокірній журналістці показав на двері. Вона пішла, але не геть, а на лікарняний. І тим часом підшукує собі роботу. Добрі люди вже бачили Мосейчук не тільки в АП, а й на рідному колись 5 каналі.

Звичайно, конкурентка в мене сильна, але ж мене підтримує Муся. А вона напевне знає, до кого треба йти.

Завжди ваша Дульсинея

Фото 1plus1.ua

antonina.detector.media