antonina.detector.media
ДУСЯ
11.05.2010 14:07
Економ-пропозиція! Інститут журналістики - за два тижні!
Економ-пропозиція! Інститут журналістики - за два тижні!
Нас із Мусею часто запитують, куди піти вчитися на журналіста, як стати Катею Осадчею чи Олею Черваковою, і взагалі як навчитися тримати мікрофон у руках. Мусинда зазвичай радить якісь сумнівні курси, я ж наполягаю на класичній освіті. І

Нас із Мусею часто запитують, куди піти вчитися на журналіста, як стати Катею Осадчею чи Олею Черваковою, і взагалі як навчитися тримати мікрофон у руках.

Мусинда зазвичай радить якісь сумнівні курси, я ж наполягаю на класичній освіті. І в кожної із нас залізні аргументи за і проти. Вона каже мені, що в інститутах дорого і довго, а я відповідаю: на курсах лохотрон.

А от в Інституті журналістики наважились об''єднати бажане з дійсним. Улітку там відкривають курси підвищення кваліфікації. Залежно від того, хочете ви вдосконалитись у рекламі, журналістиці чи видавничій справі, це коштуватиме від 1 550 до 4 258 гривень. І потім вам вручать диплом державного зразка.

Звісно, я розумію  проблеми освітян. Півтори тисячі на дорозі не валяються і, мабуть, варті двох тижнів літньої відпустки. Але мені не зрозуміло, яким навичкам збираються теоретики навчити практиків? Чи може вони самі хочуть підучитися?

Дуся і Муся

Фото з архіву Дусі

antonina.detector.media