antonina.detector.media
ДУСЯ
20.05.2010 18:41
Ганна Герман: «Бережімося чорнокнижників!»
Ганна Герман: «Бережімося чорнокнижників!»
Коли я отримала від Ганни Герман листа із закликом берегтися чорнокнижників, подумала, що або в мене щось з головою, або... Ну, ви розумієте. Читаю далі. І ось що пише Ганна Миколаївна: «Прочитавши  про те, що БЮТ започатковує  чорну книгу, с

Коли я отримала від Ганни Герман листа із закликом берегтися чорнокнижників, подумала, що або в мене щось з головою, або... Ну, ви розумієте.

Читаю далі. І ось що пише Ганна Миколаївна: «Прочитавши  про те, що БЮТ започатковує  чорну книгу, ставлю собі питання:це випадково чи симптоматично, що давні практики чорних піарів, чорних технологій, чорної магії тепер утілюватимуть своє бачення світу через чорнокнижництво. Очевидно, БЮТ хоче повернути Україну в мракобісся інквізиторського середньовіччя. Як писав поет (сподіваюся, не Чехов. - «Дуся».): «То нехай собі, як знають... Нам  своє робить... Ми будемо вести  Україну до прогресу і розвитку. До світла, а не до чорноти».

Тільки-но я зібралася вкусити себе за ліктя, аби перевірити, чи не сплю, як прийшов другий лист. А у ньому посилання на замітку про те, що опозиція готує «чорну книгу» Януковича. =))

Виявляється, пані Герман обурило те, що до 100 днів президентства Януковича Народний комітет захисту України планує підготувати рейтинг антиконституційних дій нової влади під назвою «Чорна книга».

Що тут скажеш? Мені в цій історії розсмішило те, що Тимошенко і БЮТ до цього називали «Білим братством», а тепер звинувачують у «чорнокнижництві». І справді, середньовіччя якесь... =))

Ваша Дуся

Фото Яни Новоселової

antonina.detector.media