antonina.detector.media
ДУСЯ
24.05.2010 19:07
Роман Скрипін сплюндрував, спаплюжив і зневажив честь Василя Васильціва
Роман Скрипін сплюндрував, спаплюжив і зневажив честь Василя Васильціва
Коли за вікном завиває вітер і йде дощ, я зазвичай беру нотбук, обгортаюсь теплою ковдрою і  мандрую сторінками інтернету, переглядаючи кумедні відео та старі випуски улюблених програм. Так я і наштовхнулась на блог  талановитого виконавця Василя Вас

 Коли за вікном завиває вітер і йде дощ, я зазвичай беру нотбук, обгортаюсь теплою ковдрою і  мандрую сторінками інтернету, переглядаючи кумедні відео та старі випуски улюблених програм. Так я і наштовхнулась на блог талановитого виконавця Василя Васильціва. В одному з останніх записів юний співак ділиться враженнями  після зйомок у «Правді Романа Скрипіна».  Зважаючи на всі образи, які Василю довелось витерпіти під час ефіру, другого інтерв''ю Скрипін не отримає.

Подивившись в інтернеті «Правду Романа Скрипіна» з участю Василя Васильціва, я здивувалась, що у двох красивих і цікавих хлопців вийшла така холодна розмова.  Справа у тому, що Роман просто не знайомий з творчістю Васильціва у повному обсязі. Прослухавши з десяток пісень у виконанні Василя, неможливо  не закохатись у цю, наділену талантом від Бога, людину. Співак і сам здивувався такій нечемності Скрипіна:

«Відчував себе наче на допиті, на якому ти можеш говорити все, що хочеш, наводити які хочеш аргументи - все одно слідчим ведеться чітка лінія, по якій ти у всьому винен і не маєш ні на що права. У мене склалось враження, що Скрипін знає 2-3 мої пісні, а з концертної діяльності знайомий лише з концертом, на якому сам був присутнім. Півпередачі ми говорили про "Дякую, Руслано", згадувалась пісня "Кальмар сушений". Другу половину передачі - про нову пісню "Україна має талант".»

А й справді. Роман розмовляв із Василем так, наче уявляв себе суворим учителем, що сварить двієчника у школі. А Василь так відверто намагався вразити Скрипіна своїм талантом! Між іншим, артист пише нові пісні, знімає кліпи і повнометражний фільм! Ось таке неприємне враження залишилось у Василя після зустрічі зі Скрипіним:

«Завжди думав, що це об`єктивна, розумна людина. Сама програма, як казав мій менеджер, вийшла б доволі непоганою, якби не одна-дві фрази. Тим не менше, я не отримував від бесіди великого задоволення.»

Любий Василь, не засмучуйся. Я обожнюю твої пісні. І вся наша країна любить. Впевнена, що «Україна має талант - 3» зробить тебе всесвітньо відомим. Творчого тобі натхнення і наснаги.

Цілую. Дуся.

Фото nashemisto.if.ua

antonina.detector.media