antonina.detector.media
ДУСЯ
25.05.2010 13:54
Сьогодні музичні телеканали України втратять частину аудиторії
Сьогодні музичні телеканали України втратять частину аудиторії
Все більше людей віддають перевагу електронним ЗМІ, живим доказом чого можна вважати й вас, моїх постійних читачів. Зокрема, останнім часом зі швидкістю епідемії свинячого грипу поширюються в світі ідеї інтернет-телебачення. Цього разу електронна

Все більше людей віддають перевагу електронним ЗМІ, живим доказом чого можна вважати й вас, моїх постійних читачів. Зокрема, останнім часом зі швидкістю епідемії свинячого грипу поширюються в світі ідеї інтернет-телебачення. Цього разу електронна зараза дісталася ще одного напрямку - музичних теле-шоу. Сьогодні, як стало мені відомо, в Україні стартує новий мережевий формат «Онлайн-квартирник».

Автори проекту вирішили, що «мухам і котлетам» досить бути окремо, і сумістили формати квартирного концерту, музичного телешоу та онлайн-телебачення.

«Ми орієнтувалися на те, що хотілося би бачити самим. По-перше, формат «квартирного» концерту, де відомих виконавців можна побачити зовсім з іншого боку, ніж на звичайному концерті. По-друге, можливість спілкування з музикантами, до якого можуть долучитися інтернет-користувачі, залишаючи свої питання на сайті і отримуючи відповіді в режимі реального часу. Але, що найголовніше, відсутність будь-якої цензури чи обмеження формату, які характерні для телевізійних шоу», ‑ розповів продюсер проекту Андрій Ковалевський.

Продюсер "Онлайн-квартирника" Андрій Ковалевський

Учасниками першого випуску «Онлайн-квартирника» стане івано-франківський гурт «Перкалаба». Окрім них, на квартирник запрошені музиканти з гуртів «Вій», Quarpa, «Мандри», «The ВЙО», «Сонцекльош», «ДахаБраха», «Vіранда», Zapaska. Учасники й гості будуть обговорювати тему «Формат і неформат в українському шоу-бізнесі», а також спробують робити музику усі разом.

"Перкалаба" готується порвати глядачів на шмаття

Побачити експериментальне шоу на власні очі можна буде сьогодні, 25 травня, з 20:00 до пізньої ночі на сайті okeytv.net.

Дуся

Фото livejournal.com

antonina.detector.media