antonina.detector.media
ДУСЯ
02.06.2010 17:53
«Свійське життя» із Катею Собачою
«Свійське життя» із Катею Собачою
Наприкінці квітня я обіцяла вам розвідати про можливого конкурента СТБ-шної програми «ВусоЛапоХвіст» та ICTV-шної «Люди, коні, кролики та домашні ролики» ‑ новий телепроект про тварин «Свійське життя». Виявляється, креативна думка на ТРК «Київ»

Наприкінці квітня я обіцяла вам розвідати про можливого конкурента СТБ-шної програми «ВусоЛапоХвіст» та ICTV-шної «Люди, коні, кролики та домашні ролики» ‑ новий телепроект про тварин «Свійське життя».

Виявляється, креативна думка на ТРК «Київ» пішла далі, і програма стала «гламурною» пародією не лише на програми про братів менших, але й на саму Катю Осадчу з її «Світським життям».

29 травня об 11:40 в ефірі ТРК «Київ» вийшов перший випуск передачі «Свійське  життя». Її ведуча, гламурна морська свинка на ім''я Катя Собача розповідає про тваринне життя київських осель.

У рубриці «Хазяйки та хазяїни» Катя «розповідає» про домашніх тварин столичних зірок, про те, який зв''язок існує між зіркою-людиною та зіркою-твариною, і що їх об''єднує. А в рубриці «Новинки» можна дізнатися про новини котячої та собачої моди, про індустрію забавок для домашніх улюбленців.

У рамках програми компетентний «Лікар Айболить» розповідає про лікування, харчування та догляд за тваринами, а рубрика «Знайомтесь» покликана дати уявлення про новомодних і просто цікавих домашніх тварин.

Разом із тим морська свинка не залишить поза увагою такий важливий аспект, як дресирування домашніх звірів, і запитає у фахівців ветеринарних клінік, керівників собачих та котячих клубів і дресирувальників поради щодо придбання, утримування й лікування маленьких улюбленців.

Мусі вдалося зателефонувати і розпитати про новий проект виконавчого директора ТРК «Київ» і за сумісництвом керівника проекту «Свійське життя» Світлану Коваленко:

«Ідея  програми виникла в результаті мозкового штурму цілої команди. Програма буде виходити один раз на тиждень ‑ у суботу ‑ із повтором у неділю. Ця програма не є тваринним аналогом «Світського життя з Катею Осадчею», це програма про тварин. Був лише один випуск. Коли буде вже кілька випусків, ми зможемо скласти рейтинг програм».

Також ми довідалися, що зараз хронометраж передачі 10 хвилин, але з наступного місяця має бути вже 26 хвилин, і кожен випуск ‑ із новими декораціями. З власних джерел нам стало відомо, що в тексті начитки ведучої є такі фрази: «Я сама гламурна морська свинка...», «Ну як вам мій капелюшок?» та «Не  переключайте, а то вкушу...»

Вам вирішувати, дивитися це «чудо» чи ні, а ми з Мусею тваринок любимо і дуже цікавимося їх свійським життям.

Керівництво ТРК «Київ» сподівається, що глядачі передачі весело та з користю для своїх домашніх улюбленців проведуть час. А я спробую дізнатися думку Каті Осадчої.

Ваша Дуся

antonina.detector.media